Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
livipool curtevizci
Normal Tactiek 21
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten good
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


10e minuut.
Hastürk is nu in balbezit. Kaspersen onderschept slim de pass. Kaspersen speelt de bal door. Hun rent richting de bal. Hun met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Bayrak passt de bal met de wreef. Aclan rent richting de bal. Aclan passt de bal met de wreef. Hun is nu in balbezit. Hun haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Aclan is nu in balbezit. Aclan speelt de bal door. Hastürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun onderschept slim de pass. Hun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Hun verovert de bal door een tackle van achteren. Hun passt de bal in één keer door. Bayrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
livipool - curtevizci 0:1

23e minuut.
Gökler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökler passt de bal met de wreef. Daar is Güloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kaspersen rent richting de bal. Kaspersen geeft een hoge lob. Hun is nu in balbezit. Hun draait met de bal, schiet en ... Kurtul probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bayrak verovert de bal door een tackle van achteren. Bayrak met een sublieme pass. Hun rent richting de bal. Hun schiet op doel. Kurtul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livipool - curtevizci 0:2

36e minuut.
Hun rent richting de bal. Gökler is nu in balbezit. Hun onderschept slim de pass. Hun draait met de bal, schiet en ... Kurtul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
livipool - curtevizci 0:3

36e minuut.
Karakaş met een sublieme pass. Klungelig pakt Yolcu de bal. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livipool 83%, curtevizci 17%.
livipool - curtevizci 0:3

52e minuut.
Kaspersen is nu in balbezit. Hastürk onderschept slim de pass. Hastürk passt de bal zonder na te denken. Hun rent richting de bal. Hun draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Kaspersen is nu in balbezit. Kaspersen geeft een hoge lob. Blanchet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hun de bal. Hun draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Yeşil met de inworp. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Hun rent richting de bal. Hun haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Aclan onderschept slim de pass. Hun rent richting de bal. Aclan met een sublieme pass. Bayrak is nu in balbezit. Bayrak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kaspersen speelt de bal door. Öğüt rent richting de bal. Aclan is nu in balbezit. Bayrak rent richting de bal. Bayrak geeft een hoge lob. Kurtul bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Hun geeft de bal voor. Özbakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayrak onderschept slim de pass. Bayrak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gökler de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Blanchet speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Özbakar de bal onder controle te krijgen. Hun is nu in balbezit. Hun haalt uit met een fantastische trap. Kurtul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
livipool - curtevizci 0:4

80e minuut.
Uçuran bereikt de bal nog maar net als eerste. Uçuran passt de bal met de wreef. Blanchet rent richting de bal. Blanchet geeft een lange en hoge pass. Hun maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kurtul met een sublieme pass. Blanchet kopt de bal weg. Klungelig pakt Hastürk de bal. Hun is nu in balbezit. Hun haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Blanchet is nu in balbezit. Blanchet geeft een hoge lob. Kaspersen kopt de bal weg. Hun probeert de bal aan de voet te houden. Hun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Yeşilyurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeşilyurt geeft een lange en hoge pass. Blanchet rent richting de bal. Aclan geeft de bal voor. Hun maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Öğüt rent richting de bal. Aclan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Bayrak de bal. Aclan probeert naar een medespeler te passen. Hun bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: livipool 81%, curtevizci 19%.
livipool - curtevizci 0:4