Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast and furious литекс тире София
Normal Tactiek Llik meht llA
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 42.9
poor Schieten formidable
weak Passen adequate
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev probeert naar een medespeler te passen. Nanchev geeft de bal voor. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pavlov is nu in balbezit. Stępień verovert de bal door een tackle van achteren. Stępień passt de bal in één keer door. Bilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilev draait met de bal, schiet en ... Konov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Daar is Rühmekorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nanchev rent richting de bal. Nanchev geeft een hoge lob. Rühmekorf probeert de bal aan de voet te houden. Domnişoru maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Arshinkov geeft een hoge lob. Danchev heeft problemen om de bal te vangen. Danchev passt de bal zonder na te denken. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:1

15e minuut.
Nanchev passt de bal met de wreef. Bilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilev passt de bal met de wreef. Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:2

16e minuut.
Patronov is nu in balbezit. Patronov geeft een hoge lob. Arshinkov kan de bal niet met de borst controleren. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Bilev rent richting de bal. Bilev geeft een hoge lob. Pavlov heeft problemen om de bal te vangen. Bilev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilev draait met de bal, schiet en ... Konov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Nanchev passt de bal in één keer door. Daar is Rühmekorf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilev is nu in balbezit. Bilev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Patronov bereikt de bal nog maar net als eerste. Patronov passt de bal met de wreef. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf draait met de bal, schiet en ... Arshinkov probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Stefanov rent richting de bal. Nunev verovert de bal door een tackle van achteren. Nunev met een sublieme pass. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nanchev geeft de bal voor. Arshinkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru schiet op doel. Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:3

44e minuut.
Danchev speelt de bal door. Bilev is nu in balbezit. Bilev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rühmekorf de bal. Rühmekorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Domnişoru passt de bal met de wreef. Bilev is nu in balbezit. Rühmekorf rent richting de bal. Rühmekorf schiet op doel. Arshinkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 78%, литекс тире София 22%.
Fast and furious - литекс тире София 0:4

51e minuut.
Bilev verovert de bal door een tackle van achteren. Danchev is nu in balbezit. Danchev passt de bal met de wreef. Rühmekorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rühmekorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:5

52e minuut.
Danchev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihailov komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Manev rent richting de bal. Manev geeft een hoge lob. Nanchev met een sublieme pass. Domnişoru heeft problemen om de bal te vangen. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:6

54e minuut.
Mihailov rent richting de bal. Mihailov passt de bal met de wreef. Rühmekorf is nu in balbezit. Rühmekorf draait met de bal, schiet en ... Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:7

61e minuut.
Arshinkov kopt de bal weg. Domovchiev heeft problemen om de bal te vangen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru schiet op doel. Konov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:8

62e minuut.
Slavchev komt het veld opgelopen. Genchev komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Bilev rent richting de bal. Pavlov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bilev. Pavlov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

67e minuut.
Slavchev verovert de bal door een tackle van achteren. Slavchev met een sublieme pass. Chakarov is nu in balbezit. Bilev verovert de bal door een tackle van achteren. Bilev schiet op doel. Konov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:9

68e minuut.
Patronov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slavchev rent richting de bal. Slavchev speelt de bal door. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Konov trapt de bal weg. Patronov kopt de bal weg. Genchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Genchev haalt uit met een fantastische trap. Konov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bilev kan de bal niet met de borst controleren. Bilev geeft een hoge lob. Stefanov kopt de bal weg. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Domovchiev passt de bal in één keer door. Daar is Stefanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domnişoru is nu in balbezit. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:10

90e minuut.
Domnişoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Domovchiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Domnişoru verovert de bal door een tackle van achteren. Domnişoru haalt uit met een fantastische trap. Konov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast and furious - литекс тире София 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast and furious 72%, литекс тире София 28%.
Fast and furious - литекс тире София 0:11