Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andres FC 14000 megagoool
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Álamo met een sublieme pass. Inworp. Abou met de inworp. Villalobos geeft een hoge lob. Umaña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Abou rent richting de bal. Iglesia verovert de bal door een tackle van achteren. Iglesia passt de bal met de wreef. Bastos rent richting de bal. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andres FC 14000 - megagoool 0:1

19e minuut.
Zavaleta rent richting de bal. Méndez onderschept slim de pass. Prieto rent richting de bal. Méndez verovert de bal door een tackle van achteren. Méndez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Andres FC 14000 - megagoool 1:1

21e minuut.
Abou met een sublieme pass. Portillo speelt de bal door. Cañas is nu in balbezit. Bastos is nu in balbezit. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rivera passt de bal in één keer door. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia passt de bal zonder na te denken. Bastos rent richting de bal. Bastos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Garbanzo passt de bal met de wreef. Sagasti heeft problemen om de bal te vangen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez haalt uit met een fantastische trap. Daar is Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andres FC 14000 61%, megagoool 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andres FC 14000 - megagoool 1:1

78e minuut.
Portillo heeft problemen om de bal te vangen. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal met de wreef. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andres FC 14000 57%, megagoool 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Andres FC 14000 - megagoool 1:1