Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-04 21:24
  • Competitiewedstrijd: Premier League
  • Stadion: The Dome
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
GodsPeace Huracan Stormtroopers
Dec31 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 21.8
adequate Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Yaro is nu in balbezit. Yaro probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Theuwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cisak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Babski is nu in balbezit. Babski geeft een lange en hoge pass. Samson heeft problemen om de bal te vangen. Krupiński rent richting de bal. Krupiński haalt uit met een fantastische trap. Hammond probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Krupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński passt de bal met de wreef. Yaro heeft problemen om de bal te vangen. Evrek is nu in balbezit. Evrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 1:0

21e minuut.
Cisak met een sublieme pass. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krupiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 2:0

28e minuut.
Siaw probeert naar een medespeler te passen. Babski speelt de bal door. Samson rent richting de bal. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 3:0

35e minuut.
Samson rent richting de bal. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński passt de bal met de wreef. Evrek is nu in balbezit. Evrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krupiński rent richting de bal. Krupiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski passt de bal zonder na te denken. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński schiet op doel. Daar is Orlando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GodsPeace 31%, Huracan Stormtroopers 69%.
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 3:0

46e minuut.
Komade komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łazar komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Chudy geeft een lange en hoge pass. Krupiński kopt de bal weg. Evrek heeft problemen om de bal te vangen. Łazar rent richting de bal. Łazar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kowal trapt de bal weg. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński draait met de bal, schiet en ... Hammond maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 4:0

55e minuut.
Asajile rent richting de bal. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Massah bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krupiński draait met de bal, schiet en ... Hammond kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Cisak rent richting de bal. Komade bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisak onderschept slim de pass. Cisak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Samson de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kurzawski met de inworp. Chudy probeert de bal met de borst te controleren. Chudy geeft een hoge lob. Krupiński rent richting de bal. Krupiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Yaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuwen begaat een overtreding. Yaro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Linghai komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Linghai rent richting de bal. Linghai passt de bal in één keer door. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 5:0

80e minuut.
Chudy speelt de bal door. Linghai bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar onderschept slim de pass. Łazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Krupiński is nu in balbezit. Samson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krupiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krupiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hammond probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 6:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurzawski met een snelle inworp. Krupiński is nu in balbezit. Krupiński geeft de bal voor. Linghai bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GodsPeace 33%, Huracan Stormtroopers 67%.
GodsPeace - Huracan Stormtroopers 6:0