Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
youssef club Corleone FC
Normal Tactiek 433-HH
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42.5
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen good


11e minuut.
Inworp. Halikowski met de inworp. Mărăcine probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Cherieg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk passt de bal zonder na te denken. Tabet rent richting de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Cherieg probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:1

28e minuut.
Mărăcine met een sublieme pass. Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Sghaïer rent richting de bal. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Cherieg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:2

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cherieg niet meer kan verder spelen. Abbes komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk probeert naar een medespeler te passen. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:3

36e minuut.
Mirra met een sublieme pass. Castro geeft een hoge lob. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine schiet op doel. Abbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:4

41e minuut.
Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk passt de bal met de wreef. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ... Benzid probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Abbes bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:5

42e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Mogaadi met een sublieme pass. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sghaïer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tabet onderschept slim de pass. Tabet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Tabet rent richting de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youssef club 74%, Corleone FC 26%.
youssef club - Corleone FC 0:5

46e minuut.
Mikołajczuk passt de bal in één keer door. Mekni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet onderschept slim de pass. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Abbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:6

47e minuut.
Benzekri passt de bal in één keer door. Benzid rent richting de bal. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Fersi is nu in balbezit. Halikowski onderschept slim de pass. Halikowski probeert naar een medespeler te passen. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:7

52e minuut.
Klungelig pakt Tabet de bal. Mekni is nu in balbezit. Tabet onderschept slim de pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Benzekri controleert de bal met de borst. Castro met een sublieme pass. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet is nu in balbezit. Tabet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lică rent richting de bal. Lică geeft een lange en hoge pass. Mikołajczuk kopt de bal weg. Mărăcine heeft problemen om de bal te vangen. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Abbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Halikowski passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk rent richting de bal. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine schiet op doel. Abbes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ayari kan de bal niet met de borst controleren. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Benzid geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castro met de inworp. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:8

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayari met de inworp. Castro met een sublieme pass. Mărăcine rent richting de bal. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:9

77e minuut.
Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Benzid kopt de bal weg. Daar is Mărăcine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mogaadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tabet rent richting de bal. Tabet passt de bal in één keer door. Mărăcine is nu in balbezit. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Halikowski met de inworp. Mogaadi is nu in balbezit. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Doeltrap. Abbes trapt de bal weg. Castro kopt de bal weg. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Abbes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Castro zal de hoekschop nemen. Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine haalt uit met een fantastische trap. Abbes bokst de bal weg.

82e minuut.
Mirra speelt de bal door. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:10

84e minuut.
Mărăcine rent richting de bal. Sghaïer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine draait met de bal, schiet en ... Abbes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:11

89e minuut.
Mirra passt de bal in één keer door. Daar is Halikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halikowski geeft de bal voor. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
youssef club - Corleone FC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: youssef club 91%, Corleone FC 9%.
youssef club - Corleone FC 0:12