Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chedly123 esperace
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 15.3
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Muthanna probeert naar een medespeler te passen. Boukadida met een snel genomen vrije trap. Rahma verovert de bal door een tackle van achteren. Kassem is nu in balbezit. Kassem schiet op doel. Ribiero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
chedly123 - esperace 1:0

19e minuut.
El-Ubaid onderschept slim de pass. Horta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mkadmi. Mkadmi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Ratouli geeft een lange en hoge pass. Mouelhi rent richting de bal. Ghazouani is nu in balbezit. Ghazouani draait met de bal, schiet en ... Mouelhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedly123 50%, esperace 50%.
chedly123 - esperace 1:0

62e minuut.
Driedi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kassem met de inworp. Titsi heeft problemen om de bal te vangen. Titsi schiet op doel. Ribiero bokst de bal weg.

69e minuut.
Mkadmi is nu in balbezit. Ghenania bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghazouani rent richting de bal. Ghazouani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Muthanna passt de bal zonder na te denken. Kassem probeert naar een medespeler te passen. Titsi rent richting de bal. Titsi draait met de bal, schiet en ... Ouertani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bargui neemt de hoekschop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chedly123 48%, esperace 52%.
chedly123 - esperace 1:0