Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inde.yunior Josue FC
esau.att Tactiek Bastile
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
21 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 42.1
solid Schieten good
adequate Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Dalbeck neemt vlug de vrije trap. Jeannin heeft problemen om de bal te vangen. Trotti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trotti krijgt een gele kaart.

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lerinc met een snelle inworp. Banducci bereikt de bal nog maar net als eerste. Banducci geeft een hoge lob. Dalbeck maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Clausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Clausen passt de bal zonder na te denken. Mordechaj speelt de bal door. Fərəcov rent richting de bal. Fərəcov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mordechaj rent richting de bal. Mordechaj geeft een hoge lob. Piekarski geeft de bal voor. Mạnh Trường maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inde.yunior - Josue FC 1:0

20e minuut.
Decebal met een sublieme pass. Ben Barek speelt de bal door. Klungelig pakt Banducci de bal. Dalbeck rent richting de bal. Dalbeck haalt uit met een fantastische trap. Scarone kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Piekarski probeert naar een medespeler te passen. Fərəcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Paone zijn tegenspeler op de grond. Paone krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mordechaj probeert naar een medespeler te passen. Banducci is nu in balbezit. Trotti maakt een afschuwelijke overtreding. Trotti krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 59%, Josue FC 41%.
Inde.yunior - Josue FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inde.yunior 39%, Josue FC 61%.
Inde.yunior - Josue FC 1:0