Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Josue FC CLUB DEPORTIVO AGUILA
Bastile Tactiek escapa 442
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
38.9 gemiddelde waardering 55.5
adequate Schieten good
average Passen very good
adequate Verdedigen excellent


6e minuut.
Binder controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Boguszewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fojut kopt de bal weg. Lacroix is nu in balbezit. Lacroix schiet op doel. Boguszewski bokst de bal weg.

10e minuut.
Vančík speelt de bal door. Decebal met een sublieme pass. Sanpietro rent richting de bal. Sanpietro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 0:1

19e minuut.
Fojut geeft de bal voor. Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vančík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vančík krijgt een gele kaart. Sanpietro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Binder kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Boguszewski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 0:2

20e minuut.
Giles rent richting de bal. Lerinc is nu in balbezit. Giles onderschept slim de pass. Giles passt de bal met de wreef. Fojut geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder is nu in balbezit. Mordechaj is nu in balbezit. Binder onderschept slim de pass. Binder schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 0:3

29e minuut.
Vančík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Casillas komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Araos is nu in balbezit. Araos geeft een hoge lob. Sanpietro rent richting de bal. Sanpietro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 0:4

35e minuut.
Fojut passt de bal zonder na te denken. Decebal met een sublieme pass. Agnello probeert de bal met de borst te controleren. Sanpietro rent richting de bal. Sanpietro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Zamaryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamaryka met een sublieme pass. Lerinc probeert naar een medespeler te passen. Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpietro draait met de bal, schiet en ... Boguszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Decebal met de inworp. Agnello rent richting de bal. Lacroix verovert de bal door een tackle van achteren. Lacroix geeft de bal voor. Sanpietro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Clément geeft de bal voor. Sanpietro kopt de bal weg. Daar is Zamaryka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binder is nu in balbezit. Binder schiet op doel. Boguszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Josue FC 82%, CLUB DEPORTIVO AGUILA 18%.
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 0:5

47e minuut.
Binder kopt de bal weg. Decebal probeert de bal aan de voet te houden. Sanpietro is nu in balbezit. Sanpietro schiet op doel. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Daar is Paone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giles onderschept slim de pass. Giles met een sublieme pass. Binder heeft problemen om de bal te vangen. Binder schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Zamaryka passt de bal zonder na te denken. Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek passt de bal met de wreef. Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpietro haalt uit met een fantastische trap. Boguszewski bokst de bal weg.

58e minuut.
Casillas geeft de bal voor. Inworp. Lacroix met de inworp. Fojut bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojut geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Klungelig pakt Paone de bal. Giles tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paone is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agnello met een snel genomen vrije trap. Paone bereikt de bal nog maar net als eerste. Paone met een sublieme pass. Lerinc heeft problemen om de bal te vangen. Lerinc geeft de bal voor. Krynicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dalbeck is nu in balbezit. Dalbeck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 1:5

73e minuut.
Giles met de inworp. Clément geeft een lange en hoge pass. Binder is nu in balbezit. Binder schiet op doel. Boguszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Josue FC 64%, CLUB DEPORTIVO AGUILA 36%.
Josue FC - CLUB DEPORTIVO AGUILA 1:6