Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Habana FC Sporting de La Nueve
Normal Tactiek 442 mia
41% Balbezit 59%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 37.2
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


5e minuut.
Wong is nu in balbezit. Kuczera onderschept slim de pass. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Drigs de bal. Tucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tucki passt de bal in één keer door. Kuczera rent richting de bal. Kuczera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Kuczera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosillo met een sublieme pass. Pizzicarola speelt de bal door. Tucki rent richting de bal. Tucki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Tucki rent richting de bal. Tucki passt de bal in één keer door. Kuczera rent richting de bal. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:2

15e minuut.
Tucki is nu in balbezit. Tucki geeft de bal voor. Kuczera kan de bal niet met de borst controleren. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango passt de bal zonder na te denken. Tascón heeft problemen om de bal te vangen. Drigs is nu in balbezit. Drigs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Hermosillo kopt de bal weg. Ciucean geeft een lange en hoge pass. Daar is Alejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wong rent richting de bal. Kuczera onderschept slim de pass. Kuczera draait met de bal, schiet en ... Alejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nápoles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:3

34e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Tucki is nu in balbezit. Kuczera is nu in balbezit. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Obositu geeft de bal voor. Pizzicarola heeft problemen om de bal te vangen. Tucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucki haalt uit met een fantastische trap. Nápoles maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habana FC 64%, Sporting de La Nueve 36%.
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obositu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tucki rent richting de bal. Tucki schiet op doel. Nápoles probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:5

52e minuut.
Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczera verovert de bal door een tackle van achteren. Kuczera geeft een lange en hoge pass. Pizzicarola rent richting de bal. Pizzicarola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:6

65e minuut.
Pizzicarola is nu in balbezit. Tejerina rent richting de bal. Pizzicarola maakt een afschuwelijke overtreding. Pizzicarola krijgt een gele kaart. Tejerina wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tejerina kan niet meer verder spelen. Puñales komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Obositu speelt de bal door. Tucki is nu in balbezit. Tucki passt de bal met de wreef. Kuczera rent richting de bal. Kuczera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Pizzicarola speelt de bal door. Kuczera bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kuczera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kuczera kan niet meer verder spelen. Chyłek komt het veld opgelopen. Tucki komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Habana FC 65%, Sporting de La Nueve 35%.
Habana FC - Sporting de La Nueve 0:7