Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-04-24 19:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Honduras Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Honduras Shqipëria
hoAtaque Tactiek eagle
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.8 gemiddelde waardering 63.8
formidabel Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Flores met een sublieme pass. Coello rent richting de bal. Coello geeft een hoge lob. Escalante maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mazrreku controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Shqipëria 1:0

9e minuut.
Maradiaga geeft een hoge lob. Ajdinaj is nu in balbezit. Zuniga begaat een overtreding. Zuniga krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zuniga probeert naar een medespeler te passen. Escobar is nu in balbezit. Kadare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zuniga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Daar is Fetiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuniga geeft een hoge lob. Coello kopt de bal weg. Escobar rent richting de bal. Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Hila de bal. Escalante probeert naar een medespeler te passen. Coello is nu in balbezit. Coello speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Zuniga de bal. Zuniga passt de bal met de wreef. Escalante is nu in balbezit. Escalante draait met de bal, schiet en ... Kalaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Shqipëria 2:0

34e minuut.
Coello geeft een lange en hoge pass. Escalante krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Mazrreku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Drenica met een snelle inworp. Flores is nu in balbezit. Sina verovert de bal door een tackle van achteren. Sina draait met de bal, schiet en ... Izaguirre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Shqipëria 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 45%, Shqipëria 55%.
Honduras - Shqipëria 2:1

46e minuut.
Gómez komt het veld opgelopen. Navas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Drenica speelt de bal door. Sina is nu in balbezit. Salomón rent richting de bal. Sina onderschept slim de pass. Sina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Navas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Inworp. Macia komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Cubas speelt de bal door. Flores speelt de bal door. Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello geeft de bal voor. Escalante maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Klungelig pakt Drenica de bal. Coello onderschept slim de pass. Coello geeft de bal voor. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Flores geeft een hoge lob. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuniga passt de bal in één keer door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zejnati komt het veld opgelopen. Duraku komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Macia probeert naar een medespeler te passen. Duraku is nu in balbezit. Duraku geeft een hoge lob. Sina is nu in balbezit. Sina draait met de bal, schiet en ... Navas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Duraku rent richting de bal. Duraku geeft een lange en hoge pass. Maradiaga onderschept slim de pass. Ajdinaj rent richting de bal. Ajdinaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Navas trapt de bal weg van het doel. Zuniga kopt de bal weg. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Kalaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Shqipëria 3:1

74e minuut.
Zejnati is nu in balbezit. Zejnati passt de bal zonder na te denken. Drenica is nu in balbezit. Drenica geeft de bal voor. Fetiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Escalante is nu in balbezit. Mazrreku rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Escalante rent richting de bal. Escalante schiet op doel. Kalaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Salomón raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

86e minuut.
Coello bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coello zal de hoekschop nemen. Gómez springt en kopt de bal. Kalaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honduras - Shqipëria 4:1

89e minuut.
Flores met een sublieme pass. Klungelig pakt Cubas de bal. Cubas geeft een lange en hoge pass. Drenica probeert naar een medespeler te passen. Sina rent richting de bal. Paal! Sina is nu in balbezit. Sina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honduras 51%, Shqipëria 49%.
Honduras - Shqipëria 4:1