Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Future Maestros BismarkFC United
Normal Tactiek 352
34% Balbezit 66%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 43.2
average Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Dobrogeanu onderschept slim de pass. Dobrogeanu geeft een hoge lob. Sepini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepini schiet op doel. Taylor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:1

4e minuut.
Rimando passt de bal met de wreef. Pukkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila probeert naar een medespeler te passen. Sepini is nu in balbezit. Sepini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Taylor trapt de bal weg van het doel. Rimando kopt de bal weg. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rimando speelt de bal door. Dobrogeanu heeft problemen om de bal te vangen. Powell rent richting de bal. Dobrogeanu onderschept slim de pass. Dobrogeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sepini draait met de bal, schiet en ... Powell heeft problemen om de bal te vangen. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu schiet op doel. Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:2

25e minuut.
Pałczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rimando geeft de bal voor. Busby heeft problemen om de bal te vangen. Pukkila is nu in balbezit. Pukkila draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dias rent richting de bal. Pérez Aguinaga onderschept slim de pass. Pérez Aguinaga passt de bal in één keer door. Sepini rent richting de bal. Sepini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:3

28e minuut.
Pérez Aguinaga passt de bal zonder na te denken. Pukkila speelt de bal door. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu draait met de bal, schiet en ... Taylor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:4

30e minuut.
Pérez Aguinaga heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Aguinaga geeft de bal voor. Powell kopt de bal weg. Sepini heeft problemen om de bal te vangen. Sepini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pukkila speelt de bal door. Sepini rent richting de bal. Sepini geeft de bal voor. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:5

40e minuut.
Rimando kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Powell met een snelle inworp. Dobrogeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Rimando is nu in balbezit. Rimando geeft een hoge lob. Aporti speelt de bal door. Pérez Aguinaga rent richting de bal. Pérez Aguinaga schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Maestros 78%, BismarkFC United 22%.
Future Maestros - BismarkFC United 0:5

47e minuut.
Cargill is nu in balbezit. Pérez Aguinaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Aguinaga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dobrogeanu de bal. Dobrogeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bengoa passt de bal zonder na te denken. Rimando bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimando geeft een lange en hoge pass. Sepini is nu in balbezit. Sepini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Aporti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pukkila de bal. Pukkila geeft de bal voor. Dobrogeanu rent richting de bal. Dobrogeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:6

57e minuut.
Pérez Aguinaga is nu in balbezit. Pérez Aguinaga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chin-Sue de bal. Sepini rent richting de bal. Sepini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:7

64e minuut.
Bengoa rent richting de bal. Bengoa geeft de bal voor. Sepini is nu in balbezit. Sepini haalt uit met een fantastische trap. Taylor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Aguinaga onderschept slim de pass. Pérez Aguinaga speelt de bal door. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:8

70e minuut.
Rimando geeft een lange en hoge pass. Pérez Aguinaga heeft problemen om de bal te vangen. Sepini rent richting de bal. Dobrogeanu rent richting de bal. Dobrogeanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:9

72e minuut.
Aporti speelt de bal door. Pukkila rent richting de bal. Pukkila passt de bal in één keer door. Sepini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepini draait met de bal, schiet en ... Taylor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pukkila geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sepini springt en kopt de bal. Taylor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chin-Sue kopt de bal weg. Pukkila geeft de bal voor. Dobrogeanu rent richting de bal. Dobrogeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Daar is Dias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrogeanu rent richting de bal. Davis is nu in balbezit. Dobrogeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrogeanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Cargill geeft de bal voor. Inworp. Pukkila met een snelle inworp. Sepini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepini geeft een hoge lob. Paal! Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen. Dobrogeanu is nu in balbezit. Dobrogeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:10

79e minuut.
Pérez Aguinaga verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Aguinaga probeert naar een medespeler te passen. Dobrogeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu haalt uit met een fantastische trap. Davis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Šarkis is nu in balbezit. Earle onderschept slim de pass. Earle speelt de bal door. McAnuff is nu in balbezit. McAnuff draait met de bal, schiet en ... Murtz bokst de bal weg.

83e minuut.
Aporti is nu in balbezit. Aporti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobrogeanu de bal. Dobrogeanu draait met de bal, schiet en ... Taylor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Future Maestros - BismarkFC United 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Future Maestros 80%, BismarkFC United 20%.
Future Maestros - BismarkFC United 0:11