Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colombia U21 España U21
COL 5.beta2 Tactiek COL1
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 56.6
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen excellent


11e minuut.
Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi is nu in balbezit. Espinar Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinar Sierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Robledo rent richting de bal. Espinar Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla rent richting de bal. Espinar Sierra verovert de bal door een tackle van achteren. Espinar Sierra haalt uit met een fantastische trap. Gaona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Meza rent richting de bal. Meza probeert naar een medespeler te passen. Carreño is nu in balbezit. Carreño draait met de bal, schiet en ... Espín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pajariño bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Heredia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riquelme verovert de bal door een tackle van achteren. Heredia bereikt de bal nog maar net als eerste. Heredia passt de bal zonder na te denken. Carreño rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Carreño controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Sánchez Zapata komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 54%, España U21 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colombia U21 - España U21 0:0

46e minuut.
Bonet komt het veld opgelopen. Iturbe komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pericás onderschept slim de pass. Pericás met een sublieme pass. Iturbe rent richting de bal. Iturbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Padilla komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Jaramillo Arango komt het veld opgelopen. Padilla met een snelle inworp. Barco met een sublieme pass. Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Puentes is nu in balbezit. Puentes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pericás de bal. Meza rent richting de bal. Meza geeft een lange en hoge pass. Pajariño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pajariño is nu in balbezit. Pajariño geeft een hoge lob. Padilla geeft de bal voor. Jaramillo Arango springt en kopt de bal. Pajariño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - España U21 1:0

65e minuut.
Lobo met een sublieme pass. Corbalán is nu in balbezit. Corbalán speelt de bal door. Andradas Asurmendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andradas Asurmendi schiet op doel. Gaona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iturbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturbe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colombia U21 - España U21 1:1

88e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Padilla geeft een hoge lob. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Pajariño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colombia U21 - España U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colombia U21 50%, España U21 50%.
Colombia U21 - España U21 2:1