Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Danmark U21
Maria Eugenia Tactiek U21 ATT
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 44.1
solid Schieten average
adequate Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Daar is Andresen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. Lyhne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Danmark U21 1:0

9e minuut.
Hegelund onderschept slim de pass. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Danmark U21 1:1

11e minuut.
Serra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Andresen neemt vlug de vrije trap. Søgaard kopt de bal weg. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Danmark U21 1:2

39e minuut.
Andresen bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Myllerup begaat een overtreding. Serra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Serra wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 60%, Danmark U21 40%.
Venezuela U21 - Danmark U21 1:2

46e minuut.
López komt het veld opgelopen. Morales komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Castro is nu in balbezit. Bergmann verovert de bal door een tackle van achteren. Bergmann geeft een lange en hoge pass. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bergmann rent richting de bal. Morales verovert de bal door een tackle van achteren. Schønberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schønberg krijgt een gele kaart. Morales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Castro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Lyhne werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Danmark U21 2:2

63e minuut.
Lejbølle rent richting de bal. Olses tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lejbølle is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krog komt het veld opgelopen. Løve Andersen komt het veld opgelopen. Lejbølle met een snel genomen vrije trap. Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Fohlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fohlmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Danmark U21 2:3

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berglund komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valera komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Valera passt de bal zonder na te denken. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Krog rent richting de bal. Morales onderschept slim de pass. Morales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Løve Andersen verovert de bal door een tackle van achteren. Løve Andersen geeft een lange en hoge pass. Carrillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fohlmann is nu in balbezit. Fohlmann draait met de bal, schiet en ... Chourio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Olses geeft een lange en hoge pass. Krog rent richting de bal. Krog geeft een lange en hoge pass. Løve Andersen is nu in balbezit. Løve Andersen schiet op doel. Chourio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 65%, Danmark U21 35%.
Venezuela U21 - Danmark U21 2:3