Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pececito F.C Ypacarai
Normal Tactiek La posibilidad
48% Balbezit 52%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 43.5
matig Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Ibarra passt de bal zonder na te denken. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres passt de bal met de wreef. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gil rent richting de bal. Giaccone rent richting de bal. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil haalt uit met een fantastische trap. Carron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:1

8e minuut.
Polívka is nu in balbezit. Prono bereikt de bal nog maar net als eerste. Prono geeft een lange en hoge pass. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:2

12e minuut.
Daar is Giaccone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaccone passt de bal zonder na te denken. Wan rent richting de bal. Gil onderschept slim de pass. Gil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Giaccone is nu in balbezit. Giaccone passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Azucas de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Polívka verovert de bal door een tackle van achteren. Polívka met een sublieme pass. Giaccone is nu in balbezit. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil speelt de bal door. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:3

27e minuut.
Giaccone is nu in balbezit. Cáceres met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil schiet op doel. Carron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:4

30e minuut.
Ruiz Díaz met een sublieme pass. Giaccone is nu in balbezit. Cáceres met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zayas rent richting de bal. Zayas passt de bal met de wreef. Giaccone rent richting de bal. Giaccone haalt uit met een fantastische trap. Carron maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:5

40e minuut.
Prono rent richting de bal. Prono speelt de bal door. Wan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil onderschept slim de pass. Gil haalt uit met een fantastische trap. Carron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres passt de bal met de wreef. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pececito F.C 75%, Ypacarai 25%.
pececito F.C - Ypacarai 0:5

46e minuut.
Gil is nu in balbezit. Gil met een sublieme pass. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ... Carron bokst de bal weg. Ruiz Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Díaz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Zayas geeft een hoge lob. Daar is Haedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres geeft een hoge lob. Gil springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Volpe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gil de bal. Gil schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres geeft een lange en hoge pass. Daar is Azucas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Azucas speelt de bal door. Daar is Sandoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaccone rent richting de bal. Giaccone schiet op doel. Carron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz onderschept slim de pass. Ruiz Díaz met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ... Carron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:6

63e minuut.
Ibarra met een sublieme pass. Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Sandoval heeft problemen om de bal te vangen. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel. Carron bokst de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Ibarra de bal onder controle te krijgen. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap. Carron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Inworp. Haedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cáceres met een sublieme pass. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone haalt uit met een fantastische trap. Carron bokst de bal weg.

70e minuut.
Carron geeft een hoge lob. Prono bereikt de bal nog maar net als eerste. Prono passt de bal in één keer door. Giaccone bereikt de bal nog maar net als eerste. Giaccone haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gil rent richting de bal. Gil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:7

73e minuut.
Ruiz Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sandoval geeft een hoge lob. Ruiz Díaz geeft een hoge lob. Gil rent richting de bal. Gil haalt uit met een fantastische trap. Carron kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:8

75e minuut.
Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres passt de bal met de wreef. Gil rent richting de bal. Daar is Giaccone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giaccone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ruiz Díaz speelt de bal door. Klungelig pakt Giaccone de bal. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Gil is nu in balbezit. Gil schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres met een sublieme pass. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil probeert naar een medespeler te passen. Giaccone is nu in balbezit. Giaccone draait met de bal, schiet en ... Carron probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:9

87e minuut.
Bock bereikt de bal nog maar net als eerste. Bock geeft een hoge lob. Giaccone kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Gil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pececito F.C - Ypacarai 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pececito F.C 83%, Ypacarai 17%.
pececito F.C - Ypacarai 0:10