Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter Wola FC Gegenpress
Add Tactiek Norbert
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 40.3
goed Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen goed


13e minuut.
Tapušković geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. İskay met de inworp. Fadeli rent richting de bal. Fadeli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Spada met een sublieme pass. Van Gestel rent richting de bal. Wat een zware overtreding van İskay ... Strafschop! İskay krijgt een gele kaart. Van Gestel raakt geblesseerd tijdens het duel. Spada neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Patuzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - FC Gegenpress 0:1

24e minuut.
Engin speelt de bal door. Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tapušković tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tapušković krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Engin passt de bal in één keer door. da Costa Martins probeert naar een medespeler te passen. Fadeli is nu in balbezit. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar schiet op doel. Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
da Costa Martins rent richting de bal. Spada bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajt bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada verovert de bal door een tackle van achteren. Spada haalt uit met een fantastische trap. Patuzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Boněčka de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, İskay zal de hoekschop nemen. Avelar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inter Wola - FC Gegenpress 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Van Gestel de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fadeli. Van Gestel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zygmuntowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Połubiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Xuân Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskay verovert de bal door een tackle van achteren. İskay passt de bal in één keer door. Fadeli rent richting de bal. Fadeli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kocsis trapt de bal weg van het doel. Engin kopt de bal weg. Avelar heeft problemen om de bal te vangen. Sarabia is nu in balbezit. Sarabia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 39%, FC Gegenpress 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter Wola - FC Gegenpress 1:1

46e minuut.
Giulino komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Tranholm geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Carámbula de bal onder controle te krijgen. Avelar kopt de bal weg. Daar is Fadeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadeli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - FC Gegenpress 2:1

51e minuut.
Engin bereikt de bal nog maar net als eerste. Engin geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sarabia de bal onder controle te krijgen. Avelar rent richting de bal. Avelar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Sarabia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabia met een sublieme pass. Boněčka verovert de bal door een tackle van achteren. Fadeli is nu in balbezit. Fadeli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - FC Gegenpress 3:1

55e minuut.
Zygmuntowicz geeft de bal voor. Soldini kopt de bal weg. Fadeli rent richting de bal. Avelar is nu in balbezit. Avelar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Doeltrap. Dośpiał trapt de bal weg. da Costa Martins met een sublieme pass. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - FC Gegenpress 4:1

65e minuut.
da Costa Martins is nu in balbezit. İskay bereikt de bal nog maar net als eerste. İskay passt de bal met de wreef. Avelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dośpiał met een harde bal richting middenveld. Tapušković met een sublieme pass. Połubiński heeft problemen om de bal te vangen. Połubiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Xuân Nam passt de bal in één keer door. Van Gestel speelt de bal door. N`Djitap bereikt de bal nog maar net als eerste. Spada verovert de bal door een tackle van achteren. Spada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zygmuntowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Kocsis ... Strafschop! Directe rode kaart, Kocsis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kocsis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Fadeli raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sarabia neemt zijn aanloop. Dośpiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - FC Gegenpress 5:1

83e minuut.
Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadeli onderschept slim de pass. Avelar is nu in balbezit. Fadeli rent richting de bal. Fadeli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tapušković is nu in balbezit. Tapušković geeft de bal voor. Rajt is nu in balbezit. Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Wola - FC Gegenpress 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Wola 35%, FC Gegenpress 65%.
Inter Wola - FC Gegenpress 5:2