Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hańcza CHŁOPAKI Z PODWÓRKA
HAńcza Tactiek bezpieka
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
43 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 37.2
adequate Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Daar is Porcedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcedda met een sublieme pass. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba draait met de bal, schiet en ... Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 1:0

3e minuut.
Porcedda probeert naar een medespeler te passen. Keca rent richting de bal. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 2:0

5e minuut.
Gałek onderschept slim de pass. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba speelt de bal door. Robertsson rent richting de bal. Robertsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robertsson rent richting de bal. Robertsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba speelt de bal door. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keca is nu in balbezit. Keca schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Robertsson is nu in balbezit. Robertsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 3:0

13e minuut.
Porcedda rent richting de bal. Porcedda met een sublieme pass. Cotta probeert naar een medespeler te passen. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg. Ciurba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 4:0

15e minuut.
Inworp. Glinka met de inworp. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gałek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Porcedda is nu in balbezit. Porcedda passt de bal in één keer door. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Robertsson rent richting de bal. Robertsson speelt de bal door. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Ciurba rent richting de bal. Ciurba passt de bal in één keer door. Robertsson heeft problemen om de bal te vangen. Robertsson haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 5:0

25e minuut.
Szczerbal is nu in balbezit. Glinka onderschept slim de pass. Glinka speelt de bal door. Robertsson rent richting de bal. Robertsson schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Porcedda is nu in balbezit. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba speelt de bal door. Robertsson rent richting de bal. Robertsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 6:0

30e minuut.
Klungelig pakt Robertsson de bal. Szczerbal is nu in balbezit. Robertsson onderschept slim de pass. Robertsson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gałek rent richting de bal. Gałek met een sublieme pass. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Porcedda is nu in balbezit. Porcedda geeft een lange en hoge pass. Keca kopt de bal weg. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Glinka is nu in balbezit. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Keca rent richting de bal. Keca haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 7:0

40e minuut.
Inworp. Glinka met de inworp. Keca bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson rent richting de bal. Robertsson draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ciurba de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Keca rent richting de bal. Keca speelt de bal door. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Robertsson springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 16%, CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 84%.
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 7:0

46e minuut.
Zadwórny komt het veld opgelopen. Stroe komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Trochowski geeft een hoge lob. Inworp. Porcedda met de inworp. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba passt de bal zonder na te denken. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Robertsson is nu in balbezit. Robertsson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

47e minuut.
Czereszewski kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Porcedda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Keca krijgt zijn hoofd ertegen. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 8:0

48e minuut.
Arghirescu passt de bal in één keer door. Ibisz heeft problemen om de bal te vangen. Ibisz geeft de bal voor. Gałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gałek rent richting de bal. Spaczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Keca onderschept slim de pass. Keca schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zadwórny onderschept slim de pass. Gałek is nu in balbezit. Gałek speelt de bal door. Robertsson is nu in balbezit. Robertsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 9:0

61e minuut.
Glinka met een snelle inworp. Keca is nu in balbezit. Keca passt de bal met de wreef. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 10:0

69e minuut.
Gałek is nu in balbezit. Gałek passt de bal in één keer door. Keca bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson rent richting de bal. Robertsson draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg.

71e minuut.
Trochowski speelt de bal door. Daar is Keca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robertsson rent richting de bal. Robertsson schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Altamirano komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Geißler geeft een hoge lob. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny passt de bal zonder na te denken. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Matea heeft problemen om de bal te vangen. Spaczyński rent richting de bal. Matea onderschept slim de pass. Robertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertsson schiet op doel. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trochowski probeert naar een medespeler te passen. Keca is nu in balbezit. Keca speelt de bal door. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Robertsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurba rent richting de bal. Ciurba schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 11:0

78e minuut.
Geißler passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Altamirano zal de hoekschop nemen. Robertsson krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Porcedda met de inworp. Gałek is nu in balbezit. Gałek met een sublieme pass. Keca is nu in balbezit. Keca haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Keca rent richting de bal. Keca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 16%, CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 84%.
KS Hańcza - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 11:0