Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÓRNIK SIEMIANOWICE Ligancja Wojska
NOWE To i Owo Tactiek Młodziki 1
56% Balbezit 44%
22% Spel op eigen helft 78%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 41.3
very good Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


13e minuut.
Cabra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Geçitvermez met een snelle inworp. Brisso rent richting de bal. Brisso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pruś geeft een hoge lob. Inworp. Szewczuk met de inworp. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel. Bystroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szewczuk zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Grinover kopt de bal weg. Klungelig pakt Szewczuk de bal. Szewczuk speelt de bal door. Cok is nu in balbezit. Cok haalt uit met een fantastische trap. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Szewczuk geeft een hoge lob. Daar is Radmilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Spasojević ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Spasojević naar de kleedkamers voor een vroege douche. Radmilović raakt geblesseerd tijdens het duel. Radmilović neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - Ligancja Wojska 1:0

31e minuut.
Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso passt de bal met de wreef. Cabra is nu in balbezit. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović haalt uit met een fantastische trap. Bystroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez geeft de bal voor. Cok kopt de bal weg. Radmilović heeft problemen om de bal te vangen. Radmilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - Ligancja Wojska 2:0

37e minuut.
Bystroń geeft de bal voor. Inworp. Geçitvermez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk met een sublieme pass. Grinover bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok onderschept slim de pass. Cok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geçitvermez neemt de hoekschop. Cok krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 19%, Ligancja Wojska 81%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - Ligancja Wojska 2:0

50e minuut.
Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk probeert naar een medespeler te passen. Brisso met een sublieme pass. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Roşca komt het veld opgelopen. Szewczuk met een snelle inworp. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Inworp. Bernal komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Cabra rent richting de bal. Cabra geeft een lange en hoge pass. Pogorzelski kopt de bal weg. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Baniciu bokst de bal weg.

73e minuut.
Doeltrap. Joasaare komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cerrato passt de bal met de wreef. Geçitvermez geeft een hoge lob. Joasaare is nu in balbezit. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - Ligancja Wojska 3:0

85e minuut.
Yavorský geeft een lange en hoge pass. Geçitvermez kopt de bal weg. Daar is Radmilović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmilović geeft een hoge lob. Joasaare springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bystroń met een sublieme pass. Eastwood controleert de bal met de borst. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 26%, Ligancja Wojska 74%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - Ligancja Wojska 3:0