Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco BałtykGdyniaFan
433 własna Tactiek ddd
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 41
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


12e minuut.
Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. La Vacca bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bellisario geeft een hoge lob. Domingos is nu in balbezit. Bruseghini onderschept slim de pass. Bruseghini haalt uit met een fantastische trap. Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BałtykGdyniaFan 0:1

17e minuut.
Ehrenzweig rent richting de bal. Woronicz is nu in balbezit. Ehrenzweig onderschept slim de pass. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Marco - BałtykGdyniaFan 1:1

28e minuut.
Narváez met een sublieme pass. Szczypkowski speelt de bal door. Bellisario speelt de bal door. Bruseghini rent richting de bal. Bruseghini schiet op doel. Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Krysiński probeert naar een medespeler te passen. Bellisario heeft problemen om de bal te vangen. Bellisario speelt de bal door. Bácsi heeft problemen om de bal te vangen. Bácsi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BałtykGdyniaFan 1:2

43e minuut.
Ehrenzweig is nu in balbezit. Milas onderschept slim de pass. Milas speelt de bal door. Bruseghini rent richting de bal. Bruseghini draait met de bal, schiet en ... Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 65%, BałtykGdyniaFan 35%.
KS Marco - BałtykGdyniaFan 1:2

56e minuut.
Inworp. Songin komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Milas rent richting de bal. Ehrenzweig verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrenzweig passt de bal zonder na te denken. Nazăr bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazăr schiet op doel. Serrat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Chojna komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Bellisario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczypkowski met een sublieme pass. Chojna bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojna haalt uit met een fantastische trap. Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BałtykGdyniaFan 1:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vălăhuţă komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Doeltrap. Hannus met een harde bal richting middenveld. Bellisario kopt de bal weg. Daar is Chojna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chojna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - BałtykGdyniaFan 1:4

75e minuut.
Papajec verovert de bal door een tackle van achteren. Papajec speelt de bal door. Domingos is nu in balbezit. Bácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Bácsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
La Vacca rent richting de bal. Narváez onderschept slim de pass. Narváez speelt de bal door. Bácsi rent richting de bal. Bácsi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Ptasiński komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Daar is Songin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario geeft een lange en hoge pass. Daar is Bácsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Hannus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szlachta geeft de bal voor. Inworp. Narváez met de inworp. Bácsi rent richting de bal. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 73%, BałtykGdyniaFan 27%.
KS Marco - BałtykGdyniaFan 1:4