Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligancja Wojska CHŁOPAKI Z PODWÓRKA
Młodziki 1 Tactiek bezpieka
55% Balbezit 45%
8% Spel op eigen helft 92%
55 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 30.1
solide Schieten matig
goed Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Daar is Qúy Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qúy Bình probeert naar een medespeler te passen. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel. Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 1:0

4e minuut.
Porąbaniec speelt de bal door. Jovevski heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner probeert naar een medespeler te passen. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 2:0

7e minuut.
Daar is Sucă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sucă met een sublieme pass. Porąbaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Sucă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 3:0

11e minuut.
Sucă speelt de bal door. Balatov kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Qúy Bình heeft problemen om de bal te vangen. Qúy Bình passt de bal in één keer door. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu passt de bal met de wreef. Gambino met een sublieme pass. Daar is Hoeppner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 4:0

19e minuut.
Porąbaniec is nu in balbezit. Porąbaniec passt de bal zonder na te denken. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 5:0

21e minuut.
Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaczyński passt de bal met de wreef. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner schiet op doel. Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 6:0

23e minuut.
Negreanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qúy Bình probeert naar een medespeler te passen. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 7:0

24e minuut.
Sucă met een sublieme pass. Hoeppner kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 8:0

27e minuut.
Klungelig pakt Qúy Bình de bal. Qúy Bình met een sublieme pass. Hoeppner probeert de bal met de borst te controleren. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sucă trapt de bal weg van het doel. Balatov kopt de bal weg. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 9:0

29e minuut.
Sucă met een sublieme pass. Balatov kopt de bal weg. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap. Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 10:0

31e minuut.
Dekker geeft een hoge lob. Kaarela kopt de bal weg. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 11:0

33e minuut.
Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner passt de bal met de wreef. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 12:0

35e minuut.
Negreanu rent richting de bal. Negreanu met een sublieme pass. Qúy Bình probeert naar een medespeler te passen. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Balatov rent richting de bal. Balatov passt de bal met de wreef. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 13:0

39e minuut.
Hoeppner onderschept slim de pass. Hoeppner passt de bal met de wreef. Gambino speelt de bal door. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Hoeppner met een snelle inworp. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel. Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligancja Wojska 8%, CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 92%.
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 14:0

47e minuut.
Jovevski geeft de bal voor. Hoeppner probeert de bal aan de voet te houden. Qúy Bình met een sublieme pass. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Sucă bokst de bal weg. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 15:0

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hoeppner zal de hoekschop nemen. Qúy Bình probeert de bal met de borst te controleren. Qúy Bình draait met de bal, schiet en ... Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 16:0

51e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Sucă speelt de bal door. Kaarela kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Sucă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 17:0

52e minuut.
Inworp. Qúy Bình met de inworp. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Porąbaniec is nu in balbezit. Kaarela verovert de bal door een tackle van achteren. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sucă trapt de bal weg van het doel. Balatov kopt de bal weg. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 18:0

58e minuut.
Qúy Bình speelt de bal door. Daar is Cabra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabra passt de bal zonder na te denken. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap. Sucă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Balatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatov passt de bal in één keer door. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Sucă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 19:0

65e minuut.
Parada geeft een lange en hoge pass. Qúy Bình kopt de bal weg. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Daar is Kaarela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambino passt de bal zonder na te denken. Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu schiet op doel. Sucă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hoeppner draait met de bal, schiet en ... Sucă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Sucă met een harde bal richting middenveld. Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Negreanu schiet op doel. Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Qúy Bình met een sublieme pass. Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś passt de bal in één keer door. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Hoeppner schiet op doel. Sucă probeert naar een medespeler te passen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 20:0

79e minuut.
Jovevski is nu in balbezit. Jovevski geeft een hoge lob. Hoeppner kopt de bal weg. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Sucă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Daar is Qúy Bình, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qúy Bình met een sublieme pass. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 21:0

85e minuut.
Gambino met de inworp. Balatov probeert de bal met de borst te controleren. Balatov met een sublieme pass. Daar is Hoeppner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoeppner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 22:0

87e minuut.
Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligancja Wojska 8%, CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 92%.
Ligancja Wojska - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 23:0