Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hańcza BałtykGdyniaFan
HAńcza Tactiek ddd
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.8 gemiddelde waardering 41.1
average Schieten good
weak Passen average
adequate Verdedigen adequate


17e minuut.
Daar is Papajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszczak is nu in balbezit. Papajec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laszczak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Milas verovert de bal door een tackle van achteren. Milas passt de bal in één keer door. Narváez is nu in balbezit. Narváez geeft de bal voor. Stroe probeert de bal aan de voet te houden. Bigoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Milas speelt de bal door. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak geeft een lange en hoge pass. Lagaert is nu in balbezit. Lagaert draait met de bal, schiet en ... Serrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Szczypkowski geeft een hoge lob. Cumburlop kopt de bal weg. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Bigoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - BałtykGdyniaFan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 49%, BałtykGdyniaFan 51%.
KS Hańcza - BałtykGdyniaFan 0:1

46e minuut.
Mazak onderschept slim de pass. Bellisario verovert de bal door een tackle van achteren. Bellisario passt de bal zonder na te denken. Bácsi rent richting de bal. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Miglio komt het veld opgelopen. Cacique komt het veld opgelopen. Zadwórny komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Travagliante rent richting de bal. Travagliante passt de bal met de wreef. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak draait met de bal, schiet en ... Serrat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Hańcza - BałtykGdyniaFan 1:1

50e minuut.
Songin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Narváez met een sublieme pass. Cacique is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szczypkowski. Szczypkowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Milas geeft een hoge lob. Matea is nu in balbezit. Matea geeft een lange en hoge pass. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Bigoe bokst de bal weg. Inworp. Ptasiński komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bellisario rent richting de bal. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario onderschept slim de pass. Bellisario passt de bal zonder na te denken. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bruseghini komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Rylik onderschept slim de pass. Rylik passt de bal met de wreef. Szczypkowski speelt de bal door. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Serrat met een harde bal richting middenveld. Szczypkowski kopt de bal weg. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini draait met de bal, schiet en ... Bigoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - BałtykGdyniaFan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 52%, BałtykGdyniaFan 48%.
KS Hańcza - BałtykGdyniaFan 1:2