Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco GÓRNIK SIEMIANOWICE
433 własna Tactiek Inteligent
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 49.7
adequate Schieten very good
poor Passen solid
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Cok is nu in balbezit. Domingos is nu in balbezit. Cok verovert de bal door een tackle van achteren. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:1

2e minuut.
Ehrenzweig speelt de bal door. Matilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Matilla passt de bal met de wreef. Cok rent richting de bal. Cok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Bernal onderschept slim de pass. Bernal passt de bal zonder na te denken. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:2

5e minuut.
Cerrato speelt de bal door. Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez passt de bal zonder na te denken. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović schiet op doel. Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:3

7e minuut.
Szewczuk geeft een lange en hoge pass. Daar is Szlachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:4

9e minuut.
Trochimiuk geeft een hoge lob. Daar is Szlachta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radmilović rent richting de bal. Radmilović schiet op doel. Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:5

12e minuut.
Szewczuk geeft de bal voor. Geçitvermez probeert de bal aan de voet te houden. Bernal rent richting de bal. Bernal speelt de bal door. Geçitvermez geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:6

15e minuut.
Geçitvermez passt de bal in één keer door. Moczygęba rent richting de bal. Cok verovert de bal door een tackle van achteren. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović schiet op doel. Paal! Hannus bokst de bal weg.

19e minuut.
Cerrato kopt de bal weg. Klungelig pakt Moczygęba de bal. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:7

24e minuut.
Radmilović rent richting de bal. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović onderschept slim de pass. Radmilović geeft een hoge lob. Cok maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cok kopt de bal weg. Szlachta rent richting de bal. Radmilović onderschept slim de pass. Radmilović schiet op doel. Hannus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:8

31e minuut.
Cerrato passt de bal zonder na te denken. Cok is nu in balbezit. Cok geeft de bal voor. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Świtoń geeft een lange en hoge pass. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk passt de bal zonder na te denken. Cok rent richting de bal. Cok draait met de bal, schiet en ... Hannus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Cerrato speelt de bal door. Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez passt de bal met de wreef. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:9

37e minuut.
Szlachta onderschept slim de pass. Cerrato verovert de bal door een tackle van achteren. Geçitvermez met een sublieme pass. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cok krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Eastwood geeft de bal voor. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok verovert de bal door een tackle van achteren. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 82%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 18%.
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:10

46e minuut.
Zielonka komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bernal geeft een hoge lob. Cok rent richting de bal. Cok passt de bal zonder na te denken. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bernal rent richting de bal. Bernal geeft een hoge lob. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:11

55e minuut.
Radmilović heeft problemen om de bal te vangen. Geçitvermez speelt de bal door. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović draait met de bal, schiet en ... Hannus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:12

56e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez geeft de bal voor. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović draait met de bal, schiet en ... Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:13

56e minuut.
Ehrenzweig speelt de bal door. Matilla heeft problemen om de bal te vangen. Cok onderschept slim de pass. Cok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Daar is Cok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal met een sublieme pass. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Domingos de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Yavorský onderschept slim de pass. Yavorský geeft een lange en hoge pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel. Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:14

60e minuut.
Brisso komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Geçitvermez is nu in balbezit. Geçitvermez speelt de bal door. Radmilović is nu in balbezit. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Cerrato met een sublieme pass. Daar is Matilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavorský geeft een lange en hoge pass. Cok rent richting de bal. Cok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brisso is nu in balbezit. Brisso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:15

65e minuut.
Szewczuk probeert naar een medespeler te passen. Brisso rent richting de bal. Brisso met een sublieme pass. Radmilović rent richting de bal. Radmilović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Doeltrap. Vălăhuţă komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cok probeert de bal aan de voet te houden. Domingos bereikt de bal nog maar net als eerste. Domingos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Radmilović de bal. Radmilović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cesaratto komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Moczygęba heeft problemen om de bal te vangen. Cok is nu in balbezit. Szewczuk is nu in balbezit. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ... Hannus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Szewczuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Domingos de bal. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto schiet op doel. Hannus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:16

85e minuut.
Cerrato kopt de bal weg. Klungelig pakt Szlachta de bal. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:17

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Brisso de bal onder controle te krijgen. Geçitvermez bereikt de bal nog maar net als eerste. Geçitvermez passt de bal in één keer door. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel. Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 76%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 24%.
KS Marco - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:17