Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÓRNIK SIEMIANOWICE KS Marco
Inteligent Tactiek 433 własna
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.7 gemiddelde waardering 33.2
very good Schieten adequate
good Passen weak
good Verdedigen average


9e minuut.
Ożywczy probeert naar een medespeler te passen. Hiacynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiacynt passt de bal met de wreef. Hrupka rent richting de bal. Hrupka draait met de bal, schiet en ... Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Brisso probeert naar een medespeler te passen. Hrupka is nu in balbezit. Kaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ożywczy geeft een lange en hoge pass. Bernal kopt de bal weg. Hiacynt is nu in balbezit. Hiacynt haalt uit met een fantastische trap. Hannus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Marco 1:0

41e minuut.
Brisso met een sublieme pass. Ożywczy heeft problemen om de bal te vangen. Kaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy onderschept slim de pass. Ożywczy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baniciu probeert naar een medespeler te passen. Bernal is nu in balbezit. Łakomski begaat een overtreding. Łakomski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 38%, KS Marco 62%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Marco 1:0

59e minuut.
Cerber passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hiacynt de bal. Hiacynt schiet op doel. Hrupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrupka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Geçitvermez komt het veld opgelopen. Lozano Sánchez komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Geçitvermez geeft de bal voor. Klungelig pakt Busquets de bal. Hrupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hrupka de bal. Hrupka schiet op doel. Hannus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Marco 2:0

70e minuut.
Geçitvermez met een sublieme pass. Hiacynt rent richting de bal. Hiacynt passt de bal zonder na te denken. Hrupka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrupka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Lozano Sánchez met een sublieme pass. Daar is Kieliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiacynt is nu in balbezit. Hiacynt haalt uit met een fantastische trap. Hannus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Doeltrap. Cok komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Brisso rent richting de bal. Brisso passt de bal zonder na te denken. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Marco 3:0

76e minuut.
Chochołek probeert de bal aan de voet te houden. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik passt de bal zonder na te denken. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel. Hannus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geçitvermez zal de hoekschop nemen. Daar is Hiacynt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel. Hannus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Marco 4:0

86e minuut.
Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez met een sublieme pass. Hiacynt heeft problemen om de bal te vangen. Hiacynt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Marco 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 28%, KS Marco 72%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Marco 5:0