Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÓRNIK SIEMIANOWICE KS Hańcza
Inteligent Tactiek HAńcza
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.5 gemiddelde waardering 30.4
solid Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen good


1e minuut.
Cesaratto met een sublieme pass. Vila Belmiro heeft problemen om de bal te vangen. Lagaert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagaert krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Keca bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare onderschept slim de pass. Joasaare geeft een lange en hoge pass. Vila Belmiro is nu in balbezit. Vila Belmiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cotta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zadwórny komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Inworp. Ibănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brisso speelt de bal door. Daar is Vila Belmiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vila Belmiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 1:0

40e minuut.
Joasaare met een snelle inworp. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal zonder na te denken. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Keca verovert de bal door een tackle van achteren. Keca geeft een lange en hoge pass. Lagaert rent richting de bal. Lagaert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 38%, KS Hańcza 62%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 1:0

46e minuut.
Teletubiański komt het veld opgelopen. Szewczuk komt het veld opgelopen. Wyżykowski komt het veld opgelopen. Cok komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Matea geeft een lange en hoge pass. Brisso geeft een lange en hoge pass. Stroe kopt de bal weg. Cok heeft problemen om de bal te vangen. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 2:0

60e minuut.
Cesaratto is nu in balbezit. Matea onderschept slim de pass. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibănescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Teletubiański probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szewczuk speelt de bal door. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 3:0

63e minuut.
Cerrato komt het veld opgelopen. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laszczak krijgt een gele kaart. Cesaratto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Szewczuk met de inworp. Cok is nu in balbezit. Cok geeft een lange en hoge pass. Cesaratto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 4:0

65e minuut.
Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Konik heeft problemen om de bal te vangen. Konik speelt de bal door. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 5:0

66e minuut.
Wyżykowski heeft problemen om de bal te vangen. Cok verovert de bal door een tackle van achteren. Keca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keca krijgt een gele kaart. Cok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konik met een snel genomen vrije trap. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 6:0

72e minuut.
Brisso passt de bal in één keer door. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato met een sublieme pass. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto schiet op doel. Bigoe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Konik speelt de bal door. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 7:0

79e minuut.
Szewczuk rent richting de bal. Szewczuk geeft de bal voor. Cesaratto springt en kopt de bal. Cok maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Konik passt de bal zonder na te denken. Stroe rent richting de bal. Stroe geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cok de bal. Cok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bigoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 24%, KS Hańcza 76%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - KS Hańcza 8:0