Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA BałtykGdyniaFan
bezpieka Tactiek ddd
50% Balbezit 50%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 62
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 38.2
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Spaczyński rent richting de bal. Bácsi onderschept slim de pass. Bácsi passt de bal in één keer door. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario haalt uit met een fantastische trap. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szczypkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Narváez de bal. Bácsi rent richting de bal. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:1

3e minuut.
Porąbaniec met een sublieme pass. Inworp. Narváez met de inworp. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Porąbaniec passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Cumburlop de bal onder controle te krijgen. Cumburlop speelt de bal door. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez passt de bal in één keer door. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:2

7e minuut.
Bácsi passt de bal in één keer door. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop rent richting de bal. Szczypkowski rent richting de bal. Szczypkowski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:3

9e minuut.
Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi onderschept slim de pass. Bácsi met een sublieme pass. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Klungelig pakt Bellisario de bal. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:4

11e minuut.
Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Păltânea passt de bal met de wreef. Trochowski heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:5

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bellisario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cumburlop kopt de bal weg. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:6

15e minuut.
Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop passt de bal in één keer door. Bácsi rent richting de bal. Bácsi schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Inworp. Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bácsi rent richting de bal. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:7

18e minuut.
Ibisz geeft een hoge lob. Bellisario is nu in balbezit. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Narváez probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:8

23e minuut.
Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop met een sublieme pass. Narváez met een sublieme pass. Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Narváez met de inworp. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Szczypkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Narváez probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:9

29e minuut.
Klungelig pakt Bácsi de bal. Bácsi speelt de bal door. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Păltânea speelt de bal door. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker geeft een lange en hoge pass. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Narváez met de inworp. Bácsi probeert de bal met de borst te controleren. Bácsi probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:10

33e minuut.
Dekker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bácsi rent richting de bal. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi speelt de bal door. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bellisario is nu in balbezit. Bellisario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:11

35e minuut.
Păltânea passt de bal in één keer door. Dekker speelt de bal door. Daar is Trochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Porąbaniec passt de bal zonder na te denken. Szczypkowski met een sublieme pass. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:12

37e minuut.
Daar is Trochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trochowski met een sublieme pass. Porąbaniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Cumburlop de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Trochowski speelt de bal door. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:13

41e minuut.
Szczypkowski speelt de bal door. Cumburlop probeert naar een medespeler te passen. Bellisario speelt de bal door. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Narváez rent richting de bal. Narváez passt de bal met de wreef. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szczypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski met een sublieme pass. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 94%, BałtykGdyniaFan 6%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:14

46e minuut.
Cumburlop probeert naar een medespeler te passen. Narváez is nu in balbezit. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:15

47e minuut.
Porąbaniec speelt de bal door. Inworp. Narváez met de inworp. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:16

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Songin komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario onderschept slim de pass. Bellisario passt de bal zonder na te denken. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cumburlop de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:17

54e minuut.
Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin passt de bal zonder na te denken. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Narváez speelt de bal door. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:18

61e minuut.
Trochowski met een sublieme pass. Porąbaniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Cumburlop de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:19

64e minuut.
Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario met een sublieme pass. Bácsi rent richting de bal. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trochowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski passt de bal met de wreef. Bácsi rent richting de bal. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Narváez met de inworp. Bácsi speelt de bal door. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:20

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ptasiński komt het veld opgelopen. Narváez met de inworp. Bácsi probeert de bal met de borst te controleren. Bácsi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:21

71e minuut.
Bellisario met een snelle inworp. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop passt de bal zonder na te denken. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bácsi is nu in balbezit. Bácsi draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:22

72e minuut.
Trochowski geeft een lange en hoge pass. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Narváez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narváez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:23

74e minuut.
Trochowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bellisario met een snelle inworp. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop schiet op doel. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leañez heeft problemen om de bal te vangen. Cumburlop is nu in balbezit. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:24

75e minuut.
Bruseghini komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Trochowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narváez met de inworp. Bruseghini rent richting de bal. Bruseghini schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruseghini met een sublieme pass. Daar is Cumburlop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:25

77e minuut.
Porąbaniec rent richting de bal. Milas bereikt de bal nog maar net als eerste. Milas met een sublieme pass. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bruseghini rent richting de bal. Bruseghini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:26

79e minuut.
Porąbaniec probeert naar een medespeler te passen. Trochowski heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

82e minuut.
Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop passt de bal in één keer door. Szczypkowski met een sublieme pass. Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:27

86e minuut.
Bellisario rent richting de bal. Bellisario passt de bal in één keer door. Bruseghini probeert naar een medespeler te passen. Cumburlop rent richting de bal. Cumburlop schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cumburlop is nu in balbezit. Paal! Bruseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruseghini schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:28

88e minuut.
Trochowski probeert naar een medespeler te passen. Szczypkowski kopt de bal weg. Bellisario probeert naar een medespeler te passen. Bruseghini rent richting de bal. Bruseghini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Narváez heeft problemen om de bal te vangen. Narváez met een sublieme pass. Klungelig pakt Cumburlop de bal. Cumburlop draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bruseghini rent richting de bal. Bruseghini haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 85%, BałtykGdyniaFan 15%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - BałtykGdyniaFan 0:28