Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco Ligancja Wojska
433 własna Tactiek Młodziki 1
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
6 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 47.5
goed Schieten solide
zwak Passen solide
matig Verdedigen redelijk


18e minuut.
Boino is nu in balbezit. Hoeppner onderschept slim de pass. Hoeppner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets passt de bal zonder na te denken. Boino controleert de bal met de borst. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Busquets is nu in balbezit. Busquets geeft een lange en hoge pass. Łakomski rent richting de bal. Łakomski passt de bal in één keer door. Ehrenzweig is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oppini neemt de hoekschop. Kaczewski probeert naar een medespeler te passen. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hoeppner rent richting de bal. Kaczewski rent richting de bal. Kaczewski met een sublieme pass. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. Bystroń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 70%, Ligancja Wojska 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Marco - Ligancja Wojska 0:0

50e minuut.
Negreanu heeft problemen om de bal te vangen. Kaczewski speelt de bal door. Łakomski met een sublieme pass. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bystroń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu passt de bal met de wreef. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Boino geeft de bal voor. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski passt de bal zonder na te denken. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Busquets geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qúy Bình met de inworp. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Hannus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Busquets geeft een hoge lob. Inworp. Qúy Bình met een snelle inworp. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hannus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Gambino passt de bal met de wreef. Balatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatov passt de bal in één keer door. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Balbo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Daar is Domingos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domingos onderschept slim de pass. Gambino speelt de bal door. Hoeppner rent richting de bal. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 70%, Ligancja Wojska 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Marco - Ligancja Wojska 0:0