Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA GÓRNIK SIEMIANOWICE
bezpieka Tactiek Inteligent
44% Balbezit 56%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 43.9
matig Schieten solide
redelijk Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Trochowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joasaare met de inworp. Vila Belmiro is nu in balbezit. Vila Belmiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Joasaare geeft de bal voor. Ibănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ibănescu speelt de bal door. Vila Belmiro is nu in balbezit. Vila Belmiro draait met de bal, schiet en ... Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cesaratto heeft problemen om de bal te vangen. Ibănescu speelt de bal door. Konik is nu in balbezit. Konik probeert naar een medespeler te passen. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vila Belmiro rent richting de bal. Vila Belmiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:1

3e minuut.
Porąbaniec met een sublieme pass. Vila Belmiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Joasaare is nu in balbezit. Jovevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare verovert de bal door een tackle van achteren. Joasaare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Leañez geeft de bal voor. Inworp. Joasaare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vila Belmiro is nu in balbezit. Vila Belmiro geeft een lange en hoge pass. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila Belmiro probeert naar een medespeler te passen. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:2

10e minuut.
Porąbaniec met een sublieme pass. Klungelig pakt Spaczyński de bal. Spaczyński passt de bal in één keer door. Păltânea rent richting de bal. Păltânea met een sublieme pass. De bal raakt de paal. Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila Belmiro schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:3

12e minuut.
Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto speelt de bal door. Klungelig pakt Vila Belmiro de bal. Vila Belmiro draait met de bal, schiet en ... Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:4

13e minuut.
Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto passt de bal zonder na te denken. Brisso rent richting de bal. Vila Belmiro is nu in balbezit. Vila Belmiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:5

17e minuut.
Zielonka kopt de bal weg. Vila Belmiro rent richting de bal. Vila Belmiro passt de bal met de wreef. Brisso is nu in balbezit. Brisso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Roşca met een sublieme pass. Ibănescu speelt de bal door. Vila Belmiro is nu in balbezit. Vila Belmiro schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:6

19e minuut.
Trochowski met een sublieme pass. Brisso kopt de bal weg. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:7

21e minuut.
Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare passt de bal zonder na te denken. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:8

23e minuut.
Vila Belmiro speelt de bal door. Brisso rent richting de bal. Cesaratto rent richting de bal. Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila Belmiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:9

23e minuut.
Joasaare met de inworp. Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila Belmiro met een sublieme pass. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:10

24e minuut.
Trochowski rent richting de bal. Trochowski geeft een lange en hoge pass. Ibănescu kopt de bal weg. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto schiet op doel. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trochowski speelt de bal door. Brisso kopt de bal weg. Vila Belmiro rent richting de bal. Vila Belmiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:11

26e minuut.
Zielonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare passt de bal in één keer door. Vila Belmiro is nu in balbezit. Vila Belmiro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Joasaare probeert naar een medespeler te passen. Brisso is nu in balbezit. Brisso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trochowski trapt de bal weg. Klungelig pakt Porąbaniec de bal. Konik met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trochowski probeert naar een medespeler te passen. Brisso kopt de bal weg. Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila Belmiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:12

29e minuut.
Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu passt de bal zonder na te denken. Cesaratto rent richting de bal. Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila Belmiro haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:13

34e minuut.
Joasaare heeft problemen om de bal te vangen. Joasaare probeert naar een medespeler te passen. Brisso probeert naar een medespeler te passen. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Konik passt de bal in één keer door. Daar is Ibănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Brisso rent richting de bal. Brisso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jovevski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Joasaare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vila Belmiro probeert de bal met de borst te controleren. Vila Belmiro geeft een lange en hoge pass. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Markos verovert de bal door een tackle van achteren. Markos probeert naar een medespeler te passen. Ibănescu rent richting de bal. Ibănescu haalt uit met een fantastische trap. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Konik kopt de bal weg. Joasaare speelt de bal door. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso rent richting de bal. Vila Belmiro rent richting de bal. Brisso is nu in balbezit. Vila Belmiro bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:14

44e minuut.
Vila Belmiro is nu in balbezit. Joasaare probeert naar een medespeler te passen. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 92%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 8%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:15

46e minuut.
Szewczuk komt het veld opgelopen. Cok komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Parada geeft een hoge lob. Inworp. Szewczuk met een snelle inworp. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Cesaratto de bal. Brisso is nu in balbezit. Brisso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:16

49e minuut.
Brisso met een sublieme pass. Szewczuk met een sublieme pass. Konik rent richting de bal. Brisso is nu in balbezit. Brisso schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Leañez de bal onder controle te krijgen. Konik verovert de bal door een tackle van achteren. Konik passt de bal in één keer door. Cok is nu in balbezit. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:17

53e minuut.
Cok rent richting de bal. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Cok de bal. Cok schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:18

55e minuut.
Klungelig pakt Spaczyński de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibănescu met een snelle inworp. Daar is Cesaratto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesaratto draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg. Cok heeft problemen om de bal te vangen. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:19

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szewczuk met de inworp. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ibănescu speelt de bal door. Brisso heeft problemen om de bal te vangen. Brisso probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cok de bal. Cok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Klungelig pakt Konik de bal. Ibănescu probeert naar een medespeler te passen. Cesaratto heeft problemen om de bal te vangen. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Cerrato komt het veld opgelopen. Konik met een snelle inworp. Brisso met een sublieme pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brisso heeft problemen om de bal te vangen. Brisso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerrato rent richting de bal. Cerrato schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Szewczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szewczuk speelt de bal door. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szewczuk met de inworp. Zielonka is nu in balbezit. Zielonka passt de bal met de wreef. Cok rent richting de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zielonka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cok de bal. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:20

66e minuut.
Parada geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szewczuk met de inworp. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:21

68e minuut.
Konik controleert de bal met de borst. Brisso speelt de bal door. Cok heeft problemen om de bal te vangen. Cok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:22

70e minuut.
Klungelig pakt Brisso de bal. Brisso probeert naar een medespeler te passen. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:23

74e minuut.
Konik kopt de bal weg. Cerrato met een sublieme pass. Klungelig pakt Cok de bal. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:24

75e minuut.
Konik met een sublieme pass. Cok speelt de bal door. Brisso is nu in balbezit. Brisso haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Szewczuk is nu in balbezit. Szewczuk speelt de bal door. Cerrato met een sublieme pass. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Brisso rent richting de bal. Brisso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Cok de bal. Brisso met een sublieme pass. Cerrato rent richting de bal. Cerrato draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Banán met een sublieme pass. Cerrato met een sublieme pass. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Cerrato bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerrato speelt de bal door. Brisso is nu in balbezit. Brisso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Konik probeert naar een medespeler te passen. Brisso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brisso met een sublieme pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:25

87e minuut.
Inworp. Cerrato met een snelle inworp. Brisso speelt de bal door. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:26

88e minuut.
Cerrato onderschept slim de pass. Cerrato passt de bal in één keer door. Daar is Cok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cok schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Cesaratto rent richting de bal. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:27

89e minuut.
Cesaratto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trochowski met een sublieme pass. Porąbaniec kopt de bal weg. Cok controleert de bal met de borst. Cok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 92%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 8%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:28