Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan Ligancja Wojska
ddd Tactiek Młodziki 1
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten good
average Passen solid
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Hoeppner heeft problemen om de bal te vangen. Woronicz is nu in balbezit. Negreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Serrat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Ligancja Wojska 0:1

8e minuut.
Milas probeert naar een medespeler te passen. Kaarela is nu in balbezit. Kaarela passt de bal in één keer door. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Ligancja Wojska 0:2

22e minuut.
Qúy Bình is nu in balbezit. Qúy Bình speelt de bal door. Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qúy Bình rent richting de bal. Qúy Bình haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Gambino met een snelle inworp. Kaarela probeert naar een medespeler te passen. Rylik rent richting de bal. Hoeppner onderschept slim de pass. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap. Serrat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - Ligancja Wojska 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 62%, Ligancja Wojska 38%.
BałtykGdyniaFan - Ligancja Wojska 0:3

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Songin komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Bystroń probeert naar een medespeler te passen. Szczypkowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Balatov de bal onder controle te krijgen. Bácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bácsi schiet op doel. Bystroń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Negreanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Papajec bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner verovert de bal door een tackle van achteren. Hoeppner draait met de bal, schiet en ... Serrat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Milas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner begaat een overtreding. Milas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ptasiński komt het veld opgelopen.

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bruseghini komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 55%, Ligancja Wojska 45%.
BałtykGdyniaFan - Ligancja Wojska 0:3