Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hańcza KS Marco
HAńcza Tactiek 433 własna
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
30.9 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten average
poor Passen average
adequate Verdedigen weak


10e minuut.
Kaczewski rent richting de bal. Mazak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neacşu met een snel genomen vrije trap. Stroe heeft problemen om de bal te vangen. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig schiet op doel. Bigoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Mazak is nu in balbezit. Kaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczewski passt de bal in één keer door. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - KS Marco 0:1

23e minuut.
Stroe onderschept slim de pass. Stroe geeft de bal voor. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagaert is nu in balbezit. Lagaert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Mazak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaczewski is nu in balbezit. Kaczewski passt de bal zonder na te denken. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... Bigoe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 52%, KS Marco 48%.
KS Hańcza - KS Marco 0:1

46e minuut.
Balbo komt het veld opgelopen. Cygan komt het veld opgelopen. Teletubiański komt het veld opgelopen. Wyżykowski komt het veld opgelopen. Zadwórny komt het veld opgelopen. Oppini komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bigoe speelt de bal door. Cygan bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Travagliante krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Balbo passt de bal zonder na te denken. Oppini rent richting de bal. Keca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keca krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Balbo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laszczak. Balbo raakt geblesseerd tijdens het duel. Mạnh Thắng met een snel genomen vrije trap. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... Bigoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 52%, KS Marco 48%.
KS Hańcza - KS Marco 0:1