Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco KS Hańcza
433 własna Tactiek HAńcza
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
34 gemiddelde waardering 30.9
good Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen average


5e minuut.
Bigoe probeert naar een medespeler te passen. Porcedda kopt de bal weg. Daar is Busquets, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszczak is nu in balbezit. Laszczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kaczewski passt de bal zonder na te denken. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig verovert de bal door een tackle van achteren. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Bigoe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - KS Hańcza 1:0

20e minuut.
Kaczewski onderschept slim de pass. Kaczewski geeft een lange en hoge pass. Jarmoluk rent richting de bal. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stroe speelt de bal door. Chochołek probeert de bal aan de voet te houden. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski verovert de bal door een tackle van achteren. Łakomski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Cygan de bal onder controle te krijgen. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Cygan maakt een afschuwelijke overtreding. Cygan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 53%, KS Hańcza 47%.
KS Marco - KS Hańcza 1:0

46e minuut.
Cacique komt het veld opgelopen. Miglio komt het veld opgelopen. Zadwórny komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Porcedda passt de bal met de wreef. Miglio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kieliński. Miglio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miglio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zadwórny onderschept slim de pass. Daar is Ehrenzweig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matea rent richting de bal. Ehrenzweig onderschept slim de pass. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - KS Hańcza 2:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balbo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 50%, KS Hańcza 50%.
KS Marco - KS Hańcza 2:0