Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ligancja Wojska KS Hańcza
Młodziki 1 Tactiek HAńcza
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 30.8
solid Schieten average
solid Passen poor
average Verdedigen average


7e minuut.
Hoeppner passt de bal met de wreef. Balatov is nu in balbezit. Balatov met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu schiet op doel. Bigoe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hoeppner passt de bal in één keer door. Qúy Bình is nu in balbezit. Qúy Bình probeert naar een medespeler te passen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... Bigoe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - KS Hańcza 1:0

22e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Matea onderschept slim de pass. Matea geeft een lange en hoge pass. Laszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Negreanu is nu in balbezit. Negreanu passt de bal zonder na te denken. Hoeppner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoeppner haalt uit met een fantastische trap. Bigoe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - KS Hańcza 2:0

42e minuut.
Lagaert geeft een hoge lob. Daar is Mazak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qúy Bình met een sublieme pass. Mazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligancja Wojska 47%, KS Hańcza 53%.
Ligancja Wojska - KS Hańcza 2:0

46e minuut.
Zadwórny komt het veld opgelopen. Wyżykowski komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Gambino rent richting de bal. Glinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gambino krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gambino geeft een hoge lob. Hoeppner is nu in balbezit. Stroe begaat een overtreding. Hoeppner raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Hoeppner kan niet meer verder spelen. Pogorzelski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Qúy Bình met de inworp. Balatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Balatov met een sublieme pass. Pogorzelski rent richting de bal. Pogorzelski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Matea geeft een hoge lob. Kaarela kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Pogorzelski is nu in balbezit. Pogorzelski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Daar is Matea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qúy Bình onderschept slim de pass. Qúy Bình passt de bal zonder na te denken. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Bigoe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zadwórny onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cacique komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gambino zal de hoekschop nemen. Negreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Jarmoluk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ligancja Wojska - KS Hańcza 3:0

82e minuut.
Stroe onderschept slim de pass. Stroe geeft de bal voor. Glinka kopt de bal weg. Wyżykowski is nu in balbezit. Wyżykowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ligancja Wojska 31%, KS Hańcza 69%.
Ligancja Wojska - KS Hańcza 3:0