Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Hańcza Ligancja Wojska
HAńcza Tactiek Młodziki 1
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 44.9
average Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen average


14e minuut.
Gambino passt de bal met de wreef. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe rent richting de bal. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gambino met een sublieme pass. Balatov rent richting de bal. Balatov passt de bal in één keer door. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Matea de bal onder controle te krijgen. Qúy Bình rent richting de bal. Qúy Bình passt de bal zonder na te denken. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - Ligancja Wojska 0:1

28e minuut.
Teletubiański geeft de bal voor. Qúy Bình kopt de bal weg. Negreanu is nu in balbezit. Klungelig pakt Negreanu de bal. Negreanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Gambino geeft de bal voor. Negreanu is nu in balbezit. Matea rent richting de bal. Negreanu onderschept slim de pass. Negreanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - Ligancja Wojska 0:2

33e minuut.
Teletubiański speelt de bal door. Mazak heeft problemen om de bal te vangen. Hoeppner rent richting de bal. Negreanu rent richting de bal. Negreanu schiet op doel. Bigoe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Negreanu is nu in balbezit. Negreanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - Ligancja Wojska 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 70%, Ligancja Wojska 30%.
KS Hańcza - Ligancja Wojska 0:3

46e minuut.
Miglio komt het veld opgelopen. Cacique komt het veld opgelopen. Zadwórny komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Klungelig pakt Hoeppner de bal. Cotta is nu in balbezit. Hoeppner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoeppner krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Cotta raakt geblesseerd tijdens het duel. Cotta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Travagliante bereikt de bal nog maar net als eerste. Travagliante met een sublieme pass. Laszczak is nu in balbezit. Laszczak draait met de bal, schiet en ... Paal! Bystroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Gambino onderschept slim de pass. Gambino geeft een lange en hoge pass. Negreanu krijgt zijn hoofd ertegen. Zadwórny onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Qúy Bình geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gambino kopt de bal weg. Daar is Porcedda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negreanu rent richting de bal. Negreanu haalt uit met een fantastische trap. Bigoe bokst de bal weg. Daar is Cotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoeppner is nu in balbezit. Hoeppner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Hańcza - Ligancja Wojska 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Hańcza 54%, Ligancja Wojska 46%.
KS Hańcza - Ligancja Wojska 0:4