Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GÓRNIK SIEMIANOWICE BałtykGdyniaFan
Inteligent Tactiek ddd
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
45.6 gemiddelde waardering 40.1
solid Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen good


8e minuut.
Szczypkowski met een sublieme pass. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Joasaare begaat een overtreding. Joasaare krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Banán probeert naar een medespeler te passen. Bernal met een sublieme pass. Cesaratto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesaratto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - BałtykGdyniaFan 1:0

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Serrat niet meer kan verder spelen. Güzel komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Narváez is nu in balbezit. Narváez probeert naar een medespeler te passen. Konik met een sublieme pass. Szczypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski haalt uit met een fantastische trap. Pietka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Konik speelt de bal door. Bellisario bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellisario speelt de bal door. Cumburlop bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumburlop haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 50%, BałtykGdyniaFan 50%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - BałtykGdyniaFan 1:0

46e minuut.
Szewczuk komt het veld opgelopen. Cok komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Songin komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ibănescu is nu in balbezit. Ibănescu passt de bal met de wreef. Cok is nu in balbezit. Cok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GÓRNIK SIEMIANOWICE - BałtykGdyniaFan 2:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerrato komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Bellisario met een snelle inworp. Szczypkowski probeert naar een medespeler te passen. Bellisario rent richting de bal. Bellisario geeft een hoge lob. Pietka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Klungelig pakt Szewczuk de bal. Szewczuk speelt de bal door. Konik speelt de bal door. Cesaratto is nu in balbezit. Cesaratto schiet op doel. Güzel bokst de bal weg.

70e minuut.
Buitenspel voor Cok. Goede buitenspelval van de verdediging. Ptasiński komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Szewczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Szewczuk kan de bal niet met de borst controleren. Szewczuk geeft een lange en hoge pass. Cok bereikt de bal nog maar net als eerste. Cok draait met de bal, schiet en ... Güzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Klungelig pakt Bernal de bal. Szewczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczuk probeert naar een medespeler te passen. Cok is nu in balbezit. Cok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Szewczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Cok de bal. Ptasiński onderschept slim de pass. Szewczuk onderschept slim de pass. Szewczuk haalt uit met een fantastische trap. Güzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Ptasiński onderschept slim de pass. Inworp. Szewczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cok rent richting de bal. Cok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GÓRNIK SIEMIANOWICE 37%, BałtykGdyniaFan 63%.
GÓRNIK SIEMIANOWICE - BałtykGdyniaFan 2:0