Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BałtykGdyniaFan GÓRNIK SIEMIANOWICE
suwałki ; Tactiek JAKO TAKO II
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
47.7 gemiddelde waardering 48.1
solid Schieten solid
good Passen good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Hrupka rent richting de bal. Hrupka met een sublieme pass. Hiacynt rent richting de bal. Hiacynt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - GÓRNIK SIEMIANOWICE 0:1

13e minuut.
Markos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brisso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brisso geeft de bal voor. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy draait met de bal, schiet en ... Güzel bokst de bal weg.

16e minuut.
Nadareishvili kopt de bal weg. Narváez probeert de bal aan de voet te houden. Zielonka begaat een overtreding. Narváez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Narváez kan niet meer verder spelen. Gollovitzer komt het veld opgelopen. Bandera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruseghini krijgt zijn hoofd ertegen. Baniciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BałtykGdyniaFan - GÓRNIK SIEMIANOWICE 1:1

34e minuut.
Banán verovert de bal door een tackle van achteren. Bandera rent richting de bal. Bandera speelt de bal door. Bruseghini is nu in balbezit. Bruseghini schiet op doel. Baniciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bruseghini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BałtykGdyniaFan - GÓRNIK SIEMIANOWICE 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 42%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 58%.
BałtykGdyniaFan - GÓRNIK SIEMIANOWICE 2:1

61e minuut.
Inworp. Szewczuk komt het veld opgelopen. Yavorský komt het veld opgelopen. Brisso met de inworp. Zielonka rent richting de bal. Zielonka geeft een lange en hoge pass. Hiacynt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiacynt draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Imhoff bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imhoff is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krysiński komt het veld opgelopen. Radmilović komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Yavorský is nu in balbezit. Yavorský geeft de bal voor. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiacynt onderschept slim de pass. Hiacynt draait met de bal, schiet en ... Güzel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Radmilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmilović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Buitenspel voor Radmilović. Goede buitenspelval van de verdediging. Bácsi komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Zielonka geeft een hoge lob. Yavorský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gollovitzer. Gollovitzer krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Brisso rent richting de bal. Brisso speelt de bal door. Fołtyn is nu in balbezit. Radmilović verovert de bal door een tackle van achteren. Radmilović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Szupin geeft een hoge lob. Bandera rent richting de bal. Bandera passt de bal met de wreef. Nadareishvili heeft problemen om de bal te vangen. Nadareishvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BałtykGdyniaFan 58%, GÓRNIK SIEMIANOWICE 42%.
BałtykGdyniaFan - GÓRNIK SIEMIANOWICE 2:1