Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Marco CHŁOPAKI Z PODWÓRKA
433 własna Tactiek bezpieka
52% Balbezit 48%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 31.8
good Schieten average
average Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Łakomski de bal. Porąbaniec begaat een overtreding. Łakomski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kaczewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ehrenzweig krijgt zijn hoofd ertegen. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Kaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczewski speelt de bal door. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trochowski trapt de bal weg van het doel. Kaczewski kopt de bal weg. Łakomski heeft problemen om de bal te vangen. Łakomski geeft een hoge lob. Trochowski bokst de bal weg. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ehrenzweig de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 1:0

6e minuut.
Łakomski passt de bal in één keer door. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek passt de bal met de wreef. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Bertschy de bal. Bertschy probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig heeft problemen om de bal te vangen. Łakomski rent richting de bal. Łakomski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Oppini kopt de bal weg. Łakomski is nu in balbezit. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 2:0

13e minuut.
Kaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczewski speelt de bal door. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 3:0

15e minuut.
Porąbaniec probeert naar een medespeler te passen. Bertschy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertschy passt de bal met de wreef. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Oppini met de inworp. Łakomski met een sublieme pass. Trochowski speelt de bal door. Porąbaniec is nu in balbezit. Porąbaniec schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Porąbaniec passt de bal met de wreef. Bertschy is nu in balbezit. Bertschy passt de bal in één keer door. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Łakomski kopt de bal weg. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig passt de bal zonder na te denken. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertschy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chochołek rent richting de bal. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 4:0

26e minuut.
Kaczewski speelt de bal door. Bertschy is nu in balbezit. Bertschy met een sublieme pass. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łakomski rent richting de bal. Łakomski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Trochowski trapt de bal weg van het doel. Kaczewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Chochołek de bal. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mạnh Thắng met een sublieme pass. Kieliński rent richting de bal. Kieliński probeert naar een medespeler te passen. Łakomski rent richting de bal. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Klungelig pakt Ehrenzweig de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 5:0

33e minuut.
Porąbaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets rent richting de bal. Busquets passt de bal zonder na te denken. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chochołek rent richting de bal. Chochołek met een sublieme pass. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chochołek rent richting de bal. Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Trochowski bokst de bal weg.

38e minuut.
Oppini is nu in balbezit. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski speelt de bal door. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łakomski rent richting de bal. Łakomski draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Trochowski heeft problemen om de bal te vangen. Ehrenzweig probeert naar een medespeler te passen. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 18%, CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 82%.
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 5:0

46e minuut.
Cygan komt het veld opgelopen. Balbo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Łakomski speelt de bal door. Cygan rent richting de bal. Cygan met een sublieme pass. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Chochołek onderschept slim de pass. Chochołek speelt de bal door. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 6:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertschy met de inworp. Balbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbo haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 7:0

55e minuut.
Bertschy rent richting de bal. Bertschy met een sublieme pass. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 8:0

56e minuut.
Porąbaniec probeert naar een medespeler te passen. Spaczyński met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Na een snelle pass probeert Balbo de bal onder controle te krijgen. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek passt de bal in één keer door. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Porąbaniec is nu in balbezit. Busquets verovert de bal door een tackle van achteren. Busquets probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg. Chochołek heeft problemen om de bal te vangen. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 9:0

67e minuut.
Balbo rent richting de bal. Porąbaniec met een sublieme pass. Chochołek rent richting de bal. Chochołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 10:0

68e minuut.
Porąbaniec met een sublieme pass. Spaczyński is nu in balbezit. Spaczyński geeft de bal voor. Łakomski rent richting de bal. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Łakomski rent richting de bal. Łakomski probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 11:0

72e minuut.
Inworp. Cygan met een snelle inworp. Łakomski geeft de bal voor. Chochołek rent richting de bal. Chochołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 12:0

74e minuut.
Spaczyński rent richting de bal. Bertschy onderschept slim de pass. Bertschy met een sublieme pass. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Păltânea rent richting de bal. Chochołek onderschept slim de pass. Chochołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 13:0

78e minuut.
Spaczyński passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bertschy met de inworp. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 14:0

81e minuut.
Bertschy met een snelle inworp. Chochołek geeft een lange en hoge pass. Łakomski rent richting de bal. Łakomski schiet op doel. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 15:0

90e minuut.
Kieliński kopt de bal weg. Balbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Marco 9%, CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 91%.
KS Marco - CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 16:0