Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA KS Marco
bezpieka Tactiek 433 własna
49% Balbezit 51%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 31.4
average Schieten good
adequate Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Kaczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Chochołek de bal. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:1

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertschy met de inworp. Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets geeft een lange en hoge pass. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek draait met de bal, schiet en ... Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Oppini de bal onder controle te krijgen. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łakomski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ehrenzweig neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:2

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chochołek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczewski probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chochołek rent richting de bal. Chochołek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:3

8e minuut.
Chochołek rent richting de bal. Chochołek met een sublieme pass. Oppini met een sublieme pass. Daar is Ehrenzweig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Klungelig pakt Spaczyński de bal. Chochołek rent richting de bal. Chochołek passt de bal in één keer door. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Neacşu met een sublieme pass. Bertschy rent richting de bal. Bertschy probeert naar een medespeler te passen. Kaczewski is nu in balbezit. Kaczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trochowski trapt de bal weg. Kaczewski kopt de bal weg. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertschy neemt de hoekschop. Ehrenzweig maakt een snoekduik en kopt de bal. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:4

17e minuut.
Spaczyński rent richting de bal. Spaczyński passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oppini neemt de hoekschop. Chochołek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Kaczewski de bal. Kaczewski speelt de bal door. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Trochowski speelt de bal door. Porąbaniec kopt de bal weg. Chochołek rent richting de bal. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:5

23e minuut.
Oppini is nu in balbezit. Porąbaniec is nu in balbezit. Porąbaniec passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oppini zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Łakomski passt de bal zonder na te denken. Trochowski met een sublieme pass. Porąbaniec kopt de bal weg. Daar is Ehrenzweig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ehrenzweig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:6

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oppini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chochołek is nu in balbezit. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:7

30e minuut.
Spaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Spaczyński passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bertschy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ehrenzweig krijgt zijn hoofd ertegen. Trochowski bokst de bal weg. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:8

31e minuut.
Bertschy met de inworp. Chochołek met een sublieme pass. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:9

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bertschy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chochołek probeert naar een medespeler te passen. Bertschy heeft problemen om de bal te vangen. Bertschy met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:10

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Ehrenzweig de bal onder controle te krijgen. Porąbaniec rent richting de bal. Porąbaniec speelt de bal door. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Łakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łakomski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:11

37e minuut.
Leañez geeft een lange en hoge pass. Łakomski kopt de bal weg. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 85%, KS Marco 15%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:12

46e minuut.
Balbo komt het veld opgelopen. Porąbaniec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goldensokkerboy komt het veld opgelopen. Cygan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chochołek is nu in balbezit. Spaczyński rent richting de bal. Chochołek onderschept slim de pass. Chochołek schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Balbo is nu in balbezit. Balbo met een sublieme pass. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:13

50e minuut.
Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig met een sublieme pass. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:14

51e minuut.
Leañez rent richting de bal. Leañez geeft een lange en hoge pass. Ehrenzweig kopt de bal weg. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Kieliński passt de bal met de wreef. Chochołek speelt de bal door. Ehrenzweig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:15

55e minuut.
Daar is Raican, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cygan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Balbo probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig rent richting de bal. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:16

58e minuut.
Chochołek passt de bal zonder na te denken. Trochowski speelt de bal door. Goldensokkerboy kopt de bal weg. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:17

60e minuut.
Balbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldensokkerboy verovert de bal door een tackle van achteren. Goldensokkerboy met een sublieme pass. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chochołek de bal. Chochołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:18

62e minuut.
Balbo is nu in balbezit. Spaczyński is nu in balbezit. Balbo verovert de bal door een tackle van achteren. Balbo met een sublieme pass. Ehrenzweig is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:19

65e minuut.
Balbo passt de bal in één keer door. Chochołek rent richting de bal. Chochołek met een sublieme pass. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Goldensokkerboy met een sublieme pass. Łakomski rent richting de bal. Łakomski passt de bal in één keer door. Ehrenzweig heeft problemen om de bal te vangen. Ehrenzweig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chochołek is nu in balbezit. Chochołek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:20

71e minuut.
Bertschy verovert de bal door een tackle van achteren. Bertschy speelt de bal door. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:21

76e minuut.
Goldensokkerboy bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldensokkerboy passt de bal in één keer door. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:22

78e minuut.
Balbo is nu in balbezit. Balbo speelt de bal door. Łakomski is nu in balbezit. Łakomski schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:23

84e minuut.
Bertschy met een snelle inworp. Chochołek rent richting de bal. Chochołek geeft een lange en hoge pass. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:24

85e minuut.
Trochowski probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cygan neemt de hoekschop. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:25

87e minuut.
Balbo speelt de bal door. Cygan is nu in balbezit. Cygan passt de bal zonder na te denken. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:26

88e minuut.
Trochowski geeft de bal voor. Bertschy probeert naar een medespeler te passen. Ehrenzweig is nu in balbezit. Ehrenzweig schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHŁOPAKI Z PODWÓRKA 84%, KS Marco 16%.
CHŁOPAKI Z PODWÓRKA - KS Marco 0:27