Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-07-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Nort Cup 4
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Skorpion Gdańsk PPM Katowice
Scorpio Tactiek def
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
54.9 gemiddelde waardering 44.2
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
McGarry geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pintea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugalits is nu in balbezit. Dugalits geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seiferheld is nu in balbezit. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... Vobora maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Kamdem rent richting de bal. Kamdem geeft een hoge lob. Cabiddu is nu in balbezit. Fane onderschept slim de pass. Fane draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cabiddu kopt de bal weg. Biagioli rent richting de bal. Rudzki maakt een afschuwelijke overtreding. Biagioli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Biagioli kan niet meer verder spelen. Jordáki komt het veld opgelopen.

12e minuut.
McGarry kan de bal niet met de borst controleren. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea geeft een lange en hoge pass. Zurita krijgt zijn hoofd ertegen. Vobora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 1:0

13e minuut.
Venczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzinger onderschept slim de pass. Lanzinger geeft een hoge lob. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
McIntyre rent richting de bal. Dugalits is nu in balbezit. Dugalits passt de bal in één keer door. Újhelyi geeft de bal voor. Zurita springt en kopt de bal. Vobora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vobora speelt de bal door. Fane kopt de bal weg. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Dugalits rent richting de bal. Dugalits geeft een hoge lob. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel. Vobora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 2:0

20e minuut.
Újhelyi passt de bal in één keer door. Cabiddu rent richting de bal. Cabiddu geeft een hoge lob. Zurita is nu in balbezit. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
McIntyre maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. McGarry onderschept slim de pass. Inworp. Pintea met de inworp. Dugalits geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
McGarry geeft een lange en hoge pass. Venczel rent richting de bal. Lanzinger schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lanzinger krijgt een gele kaart. Venczel moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Venczel kan niet meer verder spelen. Hellstrøm komt het veld opgelopen. Xachikyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lanzinger met de inworp. Hellstrøm geeft een hoge lob. Rudzki probeert de bal aan de voet te houden. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. Kolarovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 2:1

33e minuut.
McIntyre rent richting de bal. Fane onderschept slim de pass. Fane probeert naar een medespeler te passen. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

40e minuut.
Pintea rent richting de bal. Cuesta onderschept slim de pass. Cuesta geeft een hoge lob. Fane rent richting de bal. Fane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Dugalits probeert naar een medespeler te passen. Zurita is nu in balbezit. Vobora met een sublieme pass. Hellstrøm controleert de bal met de borst. Hellstrøm schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 30%, PPM Katowice 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 2:2

49e minuut.
Kamiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiński speelt de bal door. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... Vobora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Fane met een sublieme pass. Jordáki is nu in balbezit. Hellstrøm met een sublieme pass. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki haalt uit met een fantastische trap. Kolarovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Pintea de bal. Pintea speelt de bal door. Seiferheld bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiferheld draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Fane bereikt de bal nog maar net als eerste. McIntyre verovert de bal door een tackle van achteren. McIntyre probeert naar een medespeler te passen. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Zurita controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. McGarry maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fane kopt de bal weg. Hellstrøm probeert de bal met de borst te controleren. Hellstrøm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Dugalits geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hellstrøm is nu in balbezit. Hellstrøm geeft de bal voor. Jordáki is nu in balbezit. Jordáki schiet op doel. Kolarovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 2:3

72e minuut.
McGarry geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dugalits zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintea geeft een lange en hoge pass. Zurita krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dugalits probeert naar een medespeler te passen. Zurita is nu in balbezit. Zurita geeft een lange en hoge pass. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Xachikyan met de inworp. Dugalits met een sublieme pass. Pintea speelt de bal door. Zurita rent richting de bal. Zurita draait met de bal, schiet en ... Vobora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Seiferheld rent richting de bal. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 3:3

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGarry zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dugalits met een sublieme pass. Seiferheld is nu in balbezit. Seiferheld haalt uit met een fantastische trap. Vobora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Dugalits verovert de bal door een tackle van achteren. Dugalits geeft een hoge lob. Vobora met een sublieme pass. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki schiet op doel. Kolarovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Xachikyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xachikyan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dugalits de bal. Dugalits geeft de bal voor. Seiferheld maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 36%, PPM Katowice 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skorpion Gdańsk - PPM Katowice 3:3