Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 AFC Mustangs
1 Kondi Tactiek 5-3-2 alt
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 35
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 73.3
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitmuntend
uitstekend Verdedigen formidabel


3e minuut.
Yang is nu in balbezit. Tabor onderschept slim de pass. Tabor passt de bal zonder na te denken. Nardo is nu in balbezit. Nardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nardo is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Phadkar verovert de bal door een tackle van achteren. Phadkar geeft een lange en hoge pass. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt geeft de bal voor. Nardo krijgt zijn hoofd ertegen. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Tabor bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabor passt de bal zonder na te denken. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:1

16e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail passt de bal in één keer door. Nardo rent richting de bal. Nardo haalt uit met een fantastische trap. Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:2

19e minuut.
Nozzi rent richting de bal. Fekos is nu in balbezit. Fekos passt de bal met de wreef. Nardo is nu in balbezit. Nardo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihail geeft een lange en hoge pass. Nardo krijgt zijn hoofd ertegen. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:3

22e minuut.
Fekos rent richting de bal. Fekos geeft een hoge lob. Devriendt rent richting de bal. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:4

26e minuut.
Tabor verovert de bal door een tackle van achteren. Tabor passt de bal met de wreef. Nardo rent richting de bal. Nardo schiet op doel. Fili werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:5

35e minuut.
Nardo passt de bal met de wreef. Fekos probeert naar een medespeler te passen. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:6

37e minuut.
Herzig is nu in balbezit. Herzig passt de bal met de wreef. Tabor speelt de bal door. Nardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Doeltrap. Fili met een harde bal richting middenveld. Fekos kopt de bal weg. Devriendt rent richting de bal. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Fili bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail probeert naar een medespeler te passen. Nardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardo draait met de bal, schiet en ... Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 74%, AFC Mustangs 26%.
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:7

48e minuut.
Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainer rent richting de bal. Fekos onderschept slim de pass. Fekos haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Devriendt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:8

50e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihail geeft de bal voor. Rainer kopt de bal weg. Fekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekos schiet op doel. Fili probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fekos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nardo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:9

53e minuut.
Durisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt onderschept slim de pass. Devriendt geeft een lange en hoge pass. Nardo is nu in balbezit. Nardo schiet op doel. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tabor probeert naar een medespeler te passen. Mihail rent richting de bal. Mihail passt de bal in één keer door. Nardo is nu in balbezit. Nardo draait met de bal, schiet en ... Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Nozzi geeft de bal voor. Daar is Durisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:10

60e minuut.
Fekos is nu in balbezit. Fekos speelt de bal door. Devriendt is nu in balbezit. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang geeft een hoge lob. Fekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekos geeft de bal voor. Nardo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Buitenspel voor Bierli. Goede buitenspelval van de verdediging. Manić komt het veld opgelopen. Nozzi neemt vlug de vrije trap. Daar is Devriendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Phadkar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mihail de bal. Mihail met een sublieme pass. Nardo rent richting de bal. Nardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dewarrat probeert de bal aan de voet te houden. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt heeft problemen om de bal te vangen. Devriendt haalt uit met een fantastische trap. Fili probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:11

71e minuut.
Phadkar passt de bal in één keer door. Fekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekos passt de bal in één keer door. Devriendt is nu in balbezit. Nardo bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Fili geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tabor met een snelle inworp. Mihail geeft een lange en hoge pass. Nardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Herzig geeft de bal voor. Inworp. Mihail met de inworp. Tabor rent richting de bal. Tabor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Phadkar probeert naar een medespeler te passen. Mihail rent richting de bal. Mihail passt de bal zonder na te denken. Nardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardo draait met de bal, schiet en ... Fili kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:12

82e minuut.
Herzig geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihail met de inworp. Tabor geeft een lange en hoge pass. Nardo springt en kopt de bal. Fili verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Tabor met een sublieme pass. Young is nu in balbezit. Mihail verovert de bal door een tackle van achteren. Mihail geeft een hoge lob. Nardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:13

86e minuut.
Bierli controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fekos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Devriendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Devriendt draait met de bal, schiet en ... Fili maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 75%, AFC Mustangs 25%.
CHROBRY_1946 - AFC Mustangs 0:14