Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Cymru U21
Maria Eugenia Tactiek De Rossi
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 39.6
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen average


12e minuut.
Quiroz rent richting de bal. Escalante is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz haalt uit met een fantastische trap. Fisher-Cooke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Cymru U21 1:0

15e minuut.
Olses geeft een lange en hoge pass. Inworp. Clements zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster draait met de bal, schiet en ... Cabral kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Valera geeft een lange en hoge pass. Daar is Mash, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz rent richting de bal. Narváez rent richting de bal. Narváez schiet op doel. Fisher-Cooke bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Timms rent richting de bal. Villareal onderschept slim de pass. Villareal passt de bal met de wreef. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Villareal kan de bal niet met de borst controleren. Villareal geeft de bal voor. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Escalante draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 51%, Cymru U21 49%.
Venezuela U21 - Cymru U21 1:0

46e minuut.
Valbuena komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Letheran geeft een lange en hoge pass. Timms kopt de bal weg. Klungelig pakt Olses de bal. Oster verovert de bal door een tackle van achteren. Oster schiet op doel. De bal raakt de paal. Cabral probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Langdon geeft een hoge lob. Timms kopt de bal weg. Olses heeft problemen om de bal te vangen. Oster bereikt de bal nog maar net als eerste. Oster draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela U21 - Cymru U21 1:1

62e minuut.
Inworp. Palmezano komt het veld opgelopen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Langley komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Langley is nu in balbezit. Palmezano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Langley raakt geblesseerd tijdens het duel. Llewellyn komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Clements probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villareal geeft de bal voor. Valbuena rent richting de bal. Valbuena passt de bal zonder na te denken. Narváez geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bowles komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Narváez rent richting de bal. Narváez passt de bal met de wreef. Haddis probeert de bal aan de voet te houden. Quiroz rent richting de bal. Quiroz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Valbuena passt de bal met de wreef. Palmezano is nu in balbezit. Letheran legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Letheran krijgt een gele kaart. Palmezano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quiroz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Cymru U21 2:1

89e minuut.
Llewellyn met de inworp. Clements is nu in balbezit. Clements met een sublieme pass. Quiroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiroz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 46%, Cymru U21 54%.
Venezuela U21 - Cymru U21 2:1