Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 1.FC Moribundus Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
1.FC Moribundus Zbrojovka1913!!
343 moje Tactiek taktika
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 34.3
excellent Schieten average
average Passen average
average Verdedigen average


18e minuut.
Vilhelmsen geeft een lange en hoge pass. Daar is Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixe is nu in balbezit. Peixe draait met de bal, schiet en ... Novák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 1:0

29e minuut.
Peixe bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrioli rent richting de bal. Peixe is nu in balbezit. Petrioli is nu in balbezit. Petrioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 2:0

32e minuut.
Gardynik met een snelle inworp. Vilhelmsen probeert de bal met de borst te controleren. Vilhelmsen met een sublieme pass. Peixe rent richting de bal. Peixe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Gardynik heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik geeft een hoge lob. Daar is Baszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixe is nu in balbezit. Peixe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szilvási geeft de bal voor. Peixe bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixe passt de bal zonder na te denken. Petrioli rent richting de bal. Petrioli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 3:0

42e minuut.
Szenasy is nu in balbezit. Kotek onderschept slim de pass. Met opzet legt Szilvási zijn tegenspeler op de grond. Szilvási krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Moribundus 53%, Zbrojovka1913!! 47%.
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 3:0

46e minuut.
Szenasy met een snelle inworp. Vilhelmsen geeft een hoge lob. Peixe bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 4:0

48e minuut.
Borlée onderschept slim de pass. Borlée geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vilhelmsen de bal onder controle te krijgen. Peixe is nu in balbezit. Peixe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Rakowski is nu in balbezit. Rakowski speelt de bal door. Szilvási rent richting de bal. Domuś verovert de bal door een tackle van achteren. Domuś haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Klungelig pakt Petrioli de bal. Petrioli geeft een lange en hoge pass. Lung heeft problemen om de bal te vangen. Peixe is nu in balbezit. Peixe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Petrioli geeft een hoge lob. Daar is Baszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixe rent richting de bal. Peixe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 5:0

73e minuut.
Orriols speelt de bal door. Vilhelmsen is nu in balbezit. Vilhelmsen passt de bal met de wreef. Peixe heeft problemen om de bal te vangen. Peixe schiet op doel. Novák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Peixe kopt de bal weg. Borlée rent richting de bal. Baszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Baszkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Wagenhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotek rent richting de bal. Kotek passt de bal in één keer door. Fariselli is nu in balbezit. Fariselli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Szilvási probeert naar een medespeler te passen. Petrioli rent richting de bal. Petrioli probeert naar een medespeler te passen. Peixe is nu in balbezit. Peixe schiet op doel. Novák bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 6:0

87e minuut.
Lung verovert de bal door een tackle van achteren. Lung geeft de bal voor. Szilvási probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Domuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Domuś haalt uit met een fantastische trap. Bani-Sadr bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Moribundus 43%, Zbrojovka1913!! 57%.
1.FC Moribundus - Zbrojovka1913!! 6:0