Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-06-02 19:10
  • Competitiewedstrijd: ScapCUP
  • Stadion: nondimeno Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
nondimeno ATLETICO VERRUCA
offkut crn7 Tactiek 3points
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
46.3 gemiddelde waardering 34.1
very good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen good


1e minuut.
Ghilardini speelt de bal door. Daar is Brioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Negroni maakt een afschuwelijke overtreding. Negroni krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Brioni passt de bal zonder na te denken. Preci rent richting de bal. Preci passt de bal zonder na te denken. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Dragomir de bal. Skonieczka probeert naar een medespeler te passen. Dragomir probeert de bal aan de voet te houden. Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Reede met de inworp. Liguoro is nu in balbezit. Białek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Białek krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Nave rent richting de bal. Nave passt de bal met de wreef. Brioni rent richting de bal. Ghilardini is nu in balbezit. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Grohlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brioni is nu in balbezit. Brioni schiet op doel. Paal! Grohlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Rochet de bal. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Altuna geeft een lange en hoge pass. Nave rent richting de bal. Nave probeert naar een medespeler te passen. Brioni is nu in balbezit. Brioni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 34%, ATLETICO VERRUCA 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nondimeno - ATLETICO VERRUCA 0:0

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Preci met een snelle inworp. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Brioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Brioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Montecchi kopt de bal weg. Preci bereikt de bal nog maar net als eerste. Preci geeft een hoge lob. Ghilardini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Grohlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nave is nu in balbezit. Nave probeert naar een medespeler te passen. Brioni rent richting de bal. Brioni heeft problemen om de bal te vangen. Brioni draait met de bal, schiet en ... Grohlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Barnabé geeft een hoge lob. Inworp. Nave zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Preci rent richting de bal. Preci geeft een lange en hoge pass. Grohlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Meléndez rent richting de bal. Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Ghilardini rent richting de bal. Ghilardini haalt uit met een fantastische trap. Brioni probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nondimeno 31%, ATLETICO VERRUCA 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
nondimeno - ATLETICO VERRUCA 0:0