Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc samb Dakar FC
biotech Tactiek CC
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 65.6
adequate Schieten formidable
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


1e minuut.
Daar is Sy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartier rent richting de bal. Met opzet legt Wempe zijn tegenspeler op de grond. Wempe is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Cartier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dubiel met een snel genomen vrije trap. Cartier maakt een snoekduik en kopt de bal. Ribeiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Derelioğlu rent richting de bal. Derelioğlu passt de bal in één keer door. Cartier is nu in balbezit. Cartier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 0:1

5e minuut.
Cartier kopt de bal weg. Sekka is nu in balbezit. Papa Diane tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Papa Diane krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Latorre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola passt de bal met de wreef. Cartier rent richting de bal. Cartier haalt uit met een fantastische trap. Ribeiro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 0:2

9e minuut.
Sekka is nu in balbezit. Derelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu schiet op doel. Sivier probeert de bal aan de voet te houden. Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 0:3

12e minuut.
Viturro is nu in balbezit. Viturro geeft een lange en hoge pass. Jodłowiec probeert de bal met de borst te controleren. Coronel is nu in balbezit. Coronel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 1:3

17e minuut.
Dubiel verovert de bal door een tackle van achteren. Dubiel probeert naar een medespeler te passen. Derelioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Derelioğlu geeft een lange en hoge pass. Sekka krijgt zijn hoofd ertegen. Ribeiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cartier is nu in balbezit. Cartier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Sadek geeft een lange en hoge pass. Cartier kopt de bal weg. Sekka rent richting de bal. Sekka draait met de bal, schiet en ... Ribeiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 1:4

28e minuut.
Neagoe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olszowski komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Viturro probeert naar een medespeler te passen. Coronel rent richting de bal. Đimoti geeft een hoge lob. Sekka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Derelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Papa Diane is nu in balbezit. Sekka onderschept slim de pass. Sekka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 1:5

40e minuut.
Latorre onderschept slim de pass. Latorre met een sublieme pass. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola geeft een hoge lob. Cartier krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 71%, Dakar FC 29%.
fc samb - Dakar FC 1:5

48e minuut.
Sy is nu in balbezit. Dubiel onderschept slim de pass. Dubiel passt de bal in één keer door. Cartier is nu in balbezit. Cartier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Jodłowiec heeft problemen om de bal te vangen. Coronel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Đimoti. Coronel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Coronel kan niet meer verder spelen. Fosset komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dubiel onderschept slim de pass. Derelioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Derelioğlu speelt de bal door. Cartier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cartier draait met de bal, schiet en ... Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sekka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 1:6

59e minuut.
Dubiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubiel passt de bal in één keer door. Derelioğlu rent richting de bal. Derelioğlu probeert naar een medespeler te passen. Sekka is nu in balbezit. Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sekka rent richting de bal. Sekka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc samb - Dakar FC 1:7

60e minuut.
Basse geeft een hoge lob. Klungelig pakt Fernández Mazzola de bal. Fernández Mazzola speelt de bal door. Cartier rent richting de bal. Cartier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Papa Diane onderschept slim de pass. Sekka onderschept slim de pass. Sivier schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sekka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sekka kan niet meer verder spelen. Machida komt het veld opgelopen. Dubiel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Parollo passt de bal zonder na te denken. Daar is Plesca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubiel is nu in balbezit. Plesca verovert de bal door een tackle van achteren. Plesca geeft de bal voor. Tłusty bokst de bal weg.

83e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Fernández Mazzola rent richting de bal. Fernández Mazzola probeert naar een medespeler te passen. Cartier is nu in balbezit. Cartier draait met de bal, schiet en ... Ribeiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Basse de bal. Latorre met een sublieme pass. Fernández Mazzola is nu in balbezit. Fernández Mazzola geeft een hoge lob. Cartier springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc samb 64%, Dakar FC 36%.
fc samb - Dakar FC 1:7