Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
الوحدة Flay Unicorns
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 32.9
poor Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Laurinec is nu in balbezit. Hana Ichya maakt een afschuwelijke overtreding. Laurinec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maksimović met een snel genomen vrije trap. EL Sakhtyani heeft problemen om de bal te vangen. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan schiet op doel. bin Hussain bokst de bal weg.

19e minuut.
EL Rasibi kopt de bal weg. Maksimović is nu in balbezit. Maksimović passt de bal met de wreef. Lara rent richting de bal. Lara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
EL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinec verovert de bal door een tackle van achteren. Laurinec passt de bal zonder na te denken. Oprişan rent richting de bal. Oprişan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
bin AL Omer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is McGlashan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGlashan geeft een hoge lob. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mizohata met een harde bal richting middenveld. EL Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin AL Omer begaat een overtreding. bin AL Omer krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Laurinec is nu in balbezit. Laurinec passt de bal zonder na te denken. Al Kaabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan rent richting de bal. Oprişan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
الوحدة - Flay Unicorns 0:1

36e minuut.
EL Rasibi is nu in balbezit. Laurinec verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan is nu in balbezit. Laurinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Maksimović heeft problemen om de bal te vangen. Maksimović geeft een hoge lob. EL Sakhtyani is nu in balbezit. Oprişan verovert de bal door een tackle van achteren. Oprişan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. bin Hussain trapt de bal weg van het doel. bin Bdeir kopt de bal weg. Oprişan rent richting de bal. Oprişan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الوحدة 58%, Flay Unicorns 42%.
الوحدة - Flay Unicorns 0:1

46e minuut.
Laurinec passt de bal zonder na te denken. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
McGlashan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. EL Rasibi bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinec maakt een afschuwelijke overtreding. Laurinec krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGlashan met de inworp. Laurinec met een sublieme pass. bin AL Omer is nu in balbezit. bin AL Omer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hidalgo speelt de bal door. Laurinec bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurinec met een sublieme pass. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Al Metsu geeft een lange en hoge pass. Daar is EL Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Al Rasibi is nu in balbezit. bin Al Rasibi haalt uit met een fantastische trap. Mizohata probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
EL Rasibi onderschept slim de pass. bin AL Omer rent richting de bal. bin AL Omer passt de bal in één keer door. McGlashan is nu in balbezit. McGlashan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. bin Hussain kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Maksimović geeft de bal voor. McGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlashan geeft de bal voor. Oprişan rent richting de bal. Oprişan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Laurinec passt de bal zonder na te denken. EL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan onderschept slim de pass. Oprişan draait met de bal, schiet en ... bin Hussain maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
الوحدة - Flay Unicorns 0:2

86e minuut.
Lara passt de bal zonder na te denken. Laurinec rent richting de bal. Laurinec passt de bal in één keer door. Oprişan bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Maksimović met een sublieme pass. Hidalgo geeft de bal voor. EL Sakhtyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprişan onderschept slim de pass. Oprişan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oprişan is nu in balbezit. Oprişan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
الوحدة - Flay Unicorns 0:3

90e minuut.
Zeer rent richting de bal. Al Haddad onderschept slim de pass. bin AL Omer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Al Haddad is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. bin Bdeir legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: الوحدة 67%, Flay Unicorns 33%.
الوحدة - Flay Unicorns 0:3