Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ FC Liverpool Falticeni
press Tactiek Luk1
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen adequate


9e minuut.
Vroomen probeert de bal aan de voet te houden. Baštinac bereikt de bal nog maar net als eerste. Vroomen rent richting de bal. Baštinac rent richting de bal. Baštinac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Brezeanu probeert naar een medespeler te passen. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromik passt de bal in één keer door. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Baštinac rent richting de bal. Baštinac passt de bal met de wreef. Booser rent richting de bal. Booser geeft een lange en hoge pass. Bobadilla heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Apostu speelt de bal door. Roztwór heeft problemen om de bal te vangen. Roztwór met een sublieme pass. Booser rent richting de bal. Booser geeft een hoge lob. Zampogna bokst de bal weg.

30e minuut.
Soklangaç verovert de bal door een tackle van achteren. Soklangaç passt de bal in één keer door. Eyholzer rent richting de bal. Baštinac is nu in balbezit. Baštinac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Eyholzer met een sublieme pass. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu speelt de bal door. Falsetti Benvenuti rent richting de bal. Falsetti Benvenuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Apostu kopt de bal weg. Şofariu rent richting de bal. Roztwór schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roztwór krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Secăreanu geeft de bal voor. Inworp. Armano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Liverpool Falticeni 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 63%, FC Liverpool Falticeni 37%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Liverpool Falticeni 1:0

46e minuut.
Zicu komt het veld opgelopen. Rago komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Nenea is nu in balbezit. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Timberg is nu in balbezit. Zicu onderschept slim de pass. Zicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Roztwór rent richting de bal. Roztwór passt de bal in één keer door. Nenea is nu in balbezit. Nenea haalt uit met een fantastische trap. Zampogna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Liverpool Falticeni 1:1

55e minuut.
Zampogna probeert naar een medespeler te passen. Timberg heeft problemen om de bal te vangen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Ruciak komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Zicu is nu in balbezit. Şofariu is nu in balbezit. Zicu is nu in balbezit. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Liverpool Falticeni 2:1

64e minuut.
Booser met de inworp. Rago is nu in balbezit. Rago passt de bal zonder na te denken. Zicu is nu in balbezit. Zicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Timberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago onderschept slim de pass. Chromik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rago onderschept slim de pass. Rago haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Şofariu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zicu speelt de bal door. Roztwór controleert de bal met de borst. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Zamfirescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Liverpool Falticeni 3:1

84e minuut.
Baštinac speelt de bal door. Chromik probeert naar een medespeler te passen. Prăscan rent richting de bal. Prăscan draait met de bal, schiet en ... Vroomen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Liverpool Falticeni 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ 54%, FC Liverpool Falticeni 46%.
SOLO ΠΑΝΘΗΡΑΣ - FC Liverpool Falticeni 3:2