Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CHROBRY_1946 Kickers Höudi
1 Kondi Tactiek 5-4-1 WB
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 40.8
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


18e minuut.
Rainer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lafranchi is nu in balbezit. Lafranchi passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 1:0

32e minuut.
Gaudin heeft problemen om de bal te vangen. Fahrni is nu in balbezit. Kreijermaat rent richting de bal. Fahrni rent richting de bal. Fahrni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Christen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kreijermaat met een snelle inworp. Lafranchi rent richting de bal. Lafranchi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Abächerli kopt de bal weg. Gaudin probeert de bal met de borst te controleren. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat draait met de bal, schiet en ... Beutler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 42%, Kickers Höudi 58%.
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 1:0

56e minuut.
Lafranchi is nu in balbezit. Christen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrni verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreijermaat geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Abächerli geeft een hoge lob. Kreijermaat rent richting de bal. Kreijermaat passt de bal in één keer door. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni draait met de bal, schiet en ... Beutler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Buitenspel voor Hermann. Goede buitenspelval van de verdediging. Lafranchi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Abächerli de bal. Abächerli draait met de bal, schiet en ... Beutler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 2:0

65e minuut.
Bierli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lanz kopt de bal weg. Yang controleert de bal met de borst. Yang geeft een hoge lob. Bierli is nu in balbezit. Bierli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Fili met een harde bal richting middenveld. Kreijermaat kopt de bal weg. Fahrni is nu in balbezit. Fahrni schiet op doel. Beutler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 3:0

77e minuut.
Kreijermaat verovert de bal door een tackle van achteren. Kreijermaat met een sublieme pass. Fahrni rent richting de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Beutler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 4:0

79e minuut.
Spinatsch onderschept slim de pass. Spinatsch geeft een hoge lob. Kreijermaat is nu in balbezit. Kreijermaat haalt uit met een fantastische trap. Beutler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 5:0

83e minuut.
Corpataux verovert de bal door een tackle van achteren. Corpataux probeert naar een medespeler te passen. Bierli is nu in balbezit. Bierli draait met de bal, schiet en ... Beutler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fahrni bereikt de bal nog maar net als eerste. Unfried legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Unfried krijgt een gele kaart. Fahrni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bierli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 6:0

88e minuut.
Kreijermaat onderschept slim de pass. Kreijermaat met een sublieme pass. Fahrni rent richting de bal. Klungelig pakt Fahrni de bal. Fahrni haalt uit met een fantastische trap. Beutler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CHROBRY_1946 34%, Kickers Höudi 66%.
CHROBRY_1946 - Kickers Höudi 6:0