Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-05-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc ivf Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Fc ivf F.C.OLTCHIM RM.VALCEA
Test v4 Tactiek fare e 2
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 26.6
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Angelici geeft een lange en hoge pass. Dalmagro heeft problemen om de bal te vangen. Dalmagro speelt de bal door. Naan geeft een hoge lob. Juhari maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:0

2e minuut.
Daar is Fariña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dalmagro verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmagro passt de bal in één keer door. Juhari is nu in balbezit. Juhari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mäekivi kan de bal niet met de borst controleren. Paczos rent richting de bal. Paczos passt de bal met de wreef. Kielec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kielec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ingermann met een sublieme pass. Dalmagro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmagro passt de bal in één keer door. Juhari rent richting de bal. Juhari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ingermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiisman komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Daar is Naan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Durmishi. Naan raakt geblesseerd tijdens het duel. Naan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juhari krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 47%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 53%.
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 1:0

46e minuut.
Bubel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Kielec met een sublieme pass. Daar is Recine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naan begaat een overtreding. Naan krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Täll passt de bal in één keer door. Daar is Juhari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csonka begaat een overtreding. Juhari raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mäekivi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Täll kopt de bal weg. Svrdlan heeft problemen om de bal te vangen. Juhari rent richting de bal. Juhari haalt uit met een fantastische trap. Bubel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 2:0

59e minuut.
Täll is nu in balbezit. Täll geeft een hoge lob. Juhari rent richting de bal. Juhari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 3:0

62e minuut.
Praščević geeft een hoge lob. Kielec controleert de bal met de borst. Brycht met een sublieme pass. Dalmagro rent richting de bal. Dalmagro schiet op doel. Bubel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Juhari rent richting de bal. Juhari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 4:0

65e minuut.
Dalmagro met een sublieme pass. Kiisman is nu in balbezit. Durmishi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durmishi krijgt een gele kaart. Kiisman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kiisman kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 5:0

70e minuut.
Bubel probeert naar een medespeler te passen. Kallas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Praščević de bal onder controle te krijgen. Juhari is nu in balbezit. Juhari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 6:0

78e minuut.
Csonka heeft problemen om de bal te vangen. Svrdlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmagro verovert de bal door een tackle van achteren. Dalmagro draait met de bal, schiet en ... Bubel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 7:0

83e minuut.
Täll bereikt de bal nog maar net als eerste. Täll geeft een lange en hoge pass. Juhari rent richting de bal. Juhari draait met de bal, schiet en ... Bubel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ivf 37%, F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 63%.
Fc ivf - F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 8:0