Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Österreich U21
@Ch 433 Tactiek serbia2
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 45
very good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


11e minuut.
Valencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia geeft een hoge lob. Ilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilmer geeft een lange en hoge pass. Villareal kopt de bal weg. Preuß bokst de bal weg.

18e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Narváez bereikt de bal nog maar net als eerste. Narváez passt de bal in één keer door. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. Preuß bokst de bal weg.

20e minuut.
Villareal geeft een lange en hoge pass. Escalante kopt de bal weg. Serra is nu in balbezit. Escalante rent richting de bal. Escalante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Bonbon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Narváez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Castro geeft een lange en hoge pass. Ilmer heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rammler passt de bal in één keer door. Putz bereikt de bal nog maar net als eerste. Putz passt de bal met de wreef. Fröch is nu in balbezit. Fröch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rauw met een sublieme pass. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia begaat een overtreding. Valencia krijgt een gele kaart. Fröch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Putz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fröch kopt de bal weg. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fröch onderschept slim de pass. Fröch passt de bal in één keer door. Max is nu in balbezit. Max draait met de bal, schiet en ... Aray probeert de bal aan de voet te houden. Zalzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Rauw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castro met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rammler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rammler geeft de bal voor. Max is nu in balbezit. Max schiet op doel. Zalzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Österreich U21 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 47%, Österreich U21 53%.
Venezuela U21 - Österreich U21 0:1

46e minuut.
Bölling komt het veld opgelopen. Rodríguez komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonbon. Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Morales komt het veld opgelopen. Valencia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonbon kan de bal niet met de borst controleren. Escalante rent richting de bal. Escalante haalt uit met een fantastische trap. Preuß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Rammler controleert de bal met de borst. Narváez verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez geeft een lange en hoge pass. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Escalante draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ilmer verovert de bal door een tackle van achteren. Narváez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rauw. Rauw krijgt een gele kaart. Narváez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Salzstreuer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Blume tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morales is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valencia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rodríguez krijgt zijn hoofd ertegen. Preuß bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Escalante bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonbon verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Salzstreuer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jäpel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bonbon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonbon passt de bal in één keer door. Narváez met een sublieme pass. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Narváez geeft een lange en hoge pass. Putz rent richting de bal. Putz passt de bal in één keer door. Jäpel rent richting de bal. Jäpel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 41%, Österreich U21 59%.
Venezuela U21 - Österreich U21 0:1