Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCSG 1879 BSC Yang Toys
SG Arcade Tactiek Standard Attack
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 52.5
solide Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Joostberends onderschept slim de pass. Joostberends passt de bal in één keer door. Marques Dias rent richting de bal. Marques Dias schiet op doel. Kohler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:1

9e minuut.
Kuzma rent richting de bal. Meyer onderschept slim de pass. Meyer met een sublieme pass. Hájný is nu in balbezit. Hájný schiet op doel. Junkerich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Jamka probeert naar een medespeler te passen. Aeschlimann rent richting de bal. Aeschlimann passt de bal in één keer door. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias schiet op doel. Kohler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Kuzma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuzma passt de bal zonder na te denken. Bonfim met een sublieme pass. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias schiet op doel. Kohler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kuzma met een snelle inworp. Bonfim speelt de bal door. Perković rent richting de bal. Perković draait met de bal, schiet en ... Kohler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:2

17e minuut.
Huras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Dam bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dam passt de bal zonder na te denken. Perković is nu in balbezit. Perković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
van Dam geeft een hoge lob. Bonfim kopt de bal weg. Marques Dias is nu in balbezit. Perković bereikt de bal nog maar net als eerste. Perković haalt uit met een fantastische trap. Kohler bokst de bal weg. Rohrbach heeft problemen om de bal te vangen. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Meyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perković rent richting de bal. Perković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:3

23e minuut.
Huras bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplanalp is nu in balbezit. Huras onderschept slim de pass. Huras geeft een lange en hoge pass. Marques Dias maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bonfim passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Perković de bal. Perković passt de bal zonder na te denken. Marques Dias rent richting de bal. Marques Dias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:4

34e minuut.
Bonfim speelt de bal door. Marques Dias rent richting de bal. Meyer rent richting de bal. Marques Dias verovert de bal door een tackle van achteren. Marques Dias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kuzma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonfim is nu in balbezit. Bonfim met een sublieme pass. Marques Dias heeft problemen om de bal te vangen. Marques Dias schiet op doel. Kohler bokst de bal weg.

41e minuut.
Kuzma geeft een hoge lob. Perković bereikt de bal nog maar net als eerste. Perković controleert de bal met de borst. Perković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Joostberends de bal. Perković rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Huras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aeschlimann is nu in balbezit. Marques Dias onderschept slim de pass. Marques Dias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Aplanalp is nu in balbezit. Aplanalp speelt de bal door. van Dam met een sublieme pass. Perković bereikt de bal nog maar net als eerste. Perković draait met de bal, schiet en ... Kohler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 1879 79%, BSC Yang Toys 21%.
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:4

53e minuut.
van Dam passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marques Dias de bal. Marques Dias speelt de bal door. Perković bereikt de bal nog maar net als eerste. Perković schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
van Dam met een sublieme pass. Huras probeert naar een medespeler te passen. Perković rent richting de bal. Perković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:5

60e minuut.
Huras passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van Dam de bal. van Dam passt de bal zonder na te denken. Perković is nu in balbezit. Perković schiet op doel. Kohler bokst de bal weg. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques Dias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:6

65e minuut.
Bonfim verovert de bal door een tackle van achteren. Bonfim geeft een hoge lob. Marques Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Marques Dias schiet op doel. Kohler probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Morren met de inworp. Daar is Huras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huras met een sublieme pass. van Dam is nu in balbezit. van Dam geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Morren probeert naar een medespeler te passen. Huras rent richting de bal. Huras passt de bal zonder na te denken. Perković rent richting de bal. Perković haalt uit met een fantastische trap. Kohler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Daar is Kuzma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonfim bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfim passt de bal zonder na te denken. Bezzola heeft problemen om de bal te vangen. Marques Dias is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:7

76e minuut.
Inworp. Aplanalp met een snelle inworp. Morren geeft een lange en hoge pass. Perković rent richting de bal. Perković draait met de bal, schiet en ... Kohler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Joostberends rent richting de bal. Perković verovert de bal door een tackle van achteren. Perković geeft de bal voor. Kohler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marques Dias is nu in balbezit. Marques Dias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:8

79e minuut.
Perković bereikt de bal nog maar net als eerste. Perković met een sublieme pass. Huras speelt de bal door. Marques Dias rent richting de bal. Marques Dias schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 1879 68%, BSC Yang Toys 32%.
FCSG 1879 - BSC Yang Toys 0:8