Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skinwalker Ranch FC Karmeliter
*Ares *100*m Tactiek Tannenbaum
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 53.9
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Funda rent richting de bal. Dujíček verovert de bal door een tackle van achteren. Dujíček met een sublieme pass. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Golem bokst de bal weg.

15e minuut.
Klungelig pakt Funda de bal. Wędzyński probeert naar een medespeler te passen. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Neuhaus probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farías zal de hoekschop nemen. Bielawa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 0:1

17e minuut.
Haas rent richting de bal. Kiisa verovert de bal door een tackle van achteren. Kiisa geeft de bal voor. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Haas kopt de bal weg. Schori rent richting de bal. Ferrando verovert de bal door een tackle van achteren. Kasník onderschept slim de pass. Kasník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kicek geeft een lange en hoge pass. Dorobanţu kopt de bal weg. Flammer rent richting de bal. Bielawa kan de bal niet met de borst controleren. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Farías passt de bal in één keer door. Dorobanţu rent richting de bal. Dorobanţu speelt de bal door. Bielawa rent richting de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 0:2

30e minuut.
Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mytaras is nu in balbezit. Bielawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Golem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 0:3

36e minuut.
Egger speelt de bal door. Flammer rent richting de bal. Flammer passt de bal zonder na te denken. Schori bereikt de bal nog maar net als eerste. Schori draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kicek kopt de bal weg. Farías is nu in balbezit. Farías geeft de bal voor. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński geeft een hoge lob. Mytaras probeert de bal met de borst te controleren. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 70%, FC Karmeliter 30%.
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 0:4

47e minuut.
Vega passt de bal in één keer door. Kiisa kan de bal niet met de borst controleren. Flammer rent richting de bal. Flammer geeft een lange en hoge pass. Kasník krijgt zijn hoofd ertegen. Rybiałek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Daar is Neuhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wędzyński is nu in balbezit. Wędzyński passt de bal met de wreef. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Egger geeft een hoge lob. Schori is nu in balbezit. Vranický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vranický krijgt een gele kaart. Schori raakt geblesseerd tijdens het duel. Schori zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Rybiałek bokst de bal weg. Schori is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 1:4

68e minuut.
Klungelig pakt Wędzyński de bal. Wędzyński met een sublieme pass. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Haas verovert de bal door een tackle van achteren. Haas geeft de bal voor. Kasník rent richting de bal. Kasník schiet op doel. Rybiałek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 2:4

89e minuut.
Dorobanţu is nu in balbezit. Flammer verovert de bal door een tackle van achteren. Flammer geeft de bal voor. Schori maakt een snoekduik en kopt de bal. Rybiałek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skinwalker Ranch 49%, FC Karmeliter 51%.
Skinwalker Ranch - FC Karmeliter 3:4