Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusif United FC Karmeliter
4er Kette Tactiek t541
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 53.4
goed Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Klungelig pakt Kiisa de bal. Farías rent richting de bal. Farías met een sublieme pass. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Dujíček is nu in balbezit. Lunger onderschept slim de pass. Ferrando geeft een lange en hoge pass. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

5e minuut.
Dorobanţu passt de bal zonder na te denken. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Flauer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Flauer krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Neuhaus de bal onder controle te krijgen. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Esch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel. Esch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:1

19e minuut.
Dujíček geeft een hoge lob. Brandmeier geeft de bal voor. Farías kopt de bal weg. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:2

23e minuut.
Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa onderschept slim de pass. Neuhaus speelt de bal door. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Farías geeft een hoge lob. Brandmeier heeft problemen om de bal te vangen. Neuhaus rent richting de bal. Bielawa verovert de bal door een tackle van achteren. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Esch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel. Esch bokst de bal weg.

27e minuut.
Klungelig pakt Waninger de bal. Dorobanţu speelt de bal door. Klungelig pakt Dujíček de bal. Dujíček geeft een hoge lob. Daar is Trawöger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Farías neemt de hoekschop. Bielawa maakt een snoekduik en kopt de bal. Esch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Klungelig pakt Bielawa de bal. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa onderschept slim de pass. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Trawöger de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:3

35e minuut.
Ferrando geeft een lange en hoge pass. Brandmeier heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Esch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:4

38e minuut.
Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brandmeier de bal onder controle te krijgen. Farías met een sublieme pass. Daar is Bielawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa passt de bal zonder na te denken. Lunger met een sublieme pass. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dorobanţu kopt de bal weg. Bielawa is nu in balbezit. Brandmeier probeert naar een medespeler te passen. Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías met een sublieme pass. Bielawa rent richting de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 68%, FC Karmeliter 32%.
Gusif United - FC Karmeliter 0:5

50e minuut.
Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Neuhaus. Bielawa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bielawa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Rücker is nu in balbezit. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías geeft een lange en hoge pass. Bielawa maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:6

59e minuut.
Matusik rent richting de bal. Matusik geeft de bal voor. Bielawa rent richting de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Esch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Flauer speelt de bal door. Dorobanţu speelt de bal door. Krankl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa onderschept slim de pass. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Krankl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dujíček met de inworp. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:7

70e minuut.
Dorobanţu speelt de bal door. Ferrando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrando geeft een lange en hoge pass. Dujíček is nu in balbezit. Dujíček met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Daar is Dorobanţu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flauer is nu in balbezit. Flauer passt de bal in één keer door. Waninger is nu in balbezit. Waninger haalt uit met een fantastische trap. Rybiałek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Brandmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandmeier geeft de bal voor. Schwarzbrenner geeft een hoge lob. Bielawa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:8

87e minuut.
Trawöger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farías zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ... Esch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Brandmeier rent richting de bal. Bielawa onderschept slim de pass. Bielawa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Trawöger de bal onder controle te krijgen. Esch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Karmeliter 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 70%, FC Karmeliter 30%.
Gusif United - FC Karmeliter 0:9