Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Karmeliter Gusif United
Tannenbaum Tactiek 4er Kette
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.4 gemiddelde waardering 38.7
excellent Schieten good
very good Passen average
very good Verdedigen good


4e minuut.
Farías onderschept slim de pass. Farías probeert naar een medespeler te passen. Kiisa rent richting de bal. Kiisa geeft de bal voor. Bielawa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Schwarzbrenner kopt de bal weg. Dujíček probeert de bal met de borst te controleren. Dujíček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Esch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esch met een sublieme pass. Farías kopt de bal weg. Klungelig pakt Bielawa de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Esch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Untier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dujíček verovert de bal door een tackle van achteren. Dujíček probeert naar een medespeler te passen. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dujíček met de inworp. Farías speelt de bal door. Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krankl trapt de bal weg. Dorobanţu kopt de bal weg. Farías speelt de bal door. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Gusif United 1:0

24e minuut.
Waninger passt de bal in één keer door. Rücker is nu in balbezit. Dujíček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dujíček krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Kiisa kopt de bal weg. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías met een sublieme pass. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kiisa heeft problemen om de bal te vangen. Flauer geeft een hoge lob. Ferrando verovert de bal door een tackle van achteren. Untier bereikt de bal nog maar net als eerste. Untier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Matusik speelt de bal door. Dujíček is nu in balbezit. Dujíček probeert naar een medespeler te passen. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karmeliter 30%, Gusif United 70%.
FC Karmeliter - Gusif United 1:0

46e minuut.
Waninger heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa onderschept slim de pass. Bielawa passt de bal met de wreef. Farías rent richting de bal. Farías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Farías rent richting de bal. Farías passt de bal zonder na te denken. Dujíček speelt de bal door. Bielawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Schwarzbrenner met een snelle inworp. Dujíček is nu in balbezit. Dujíček passt de bal met de wreef. Daar is Bielawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bielawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Gusif United 2:0

58e minuut.
Dujíček passt de bal zonder na te denken. Esch speelt de bal door. Farías kopt de bal weg. Bielawa rent richting de bal. Bielawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bielawa heeft problemen om de bal te vangen. Dujíček is nu in balbezit. Dujíček speelt de bal door. Bielawa rent richting de bal. Bielawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Gusif United 3:0

62e minuut.
Waninger is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Vega geeft een hoge lob. Bielawa is nu in balbezit. Bielawa haalt uit met een fantastische trap. Esch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Schwarzbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarzbrenner geeft een lange en hoge pass. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielawa rent richting de bal. Bielawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Neuhaus heeft problemen om de bal te vangen. Bielawa rent richting de bal. Neuhaus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bielawa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bielawa kan niet meer verder spelen. Teatino komt het veld opgelopen. Dujíček wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Farías de bal onder controle te krijgen. Flauer met een sublieme pass. Rücker bereikt de bal nog maar net als eerste. Teatino onderschept slim de pass. Teatino draait met de bal, schiet en ... Esch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Farías rent richting de bal. Farías geeft een hoge lob. Krankl kan de bal niet met de borst controleren. Teatino onderschept slim de pass. Teatino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Farías kopt de bal weg. Klungelig pakt Teatino de bal. Tischler rent richting de bal. Teatino verovert de bal door een tackle van achteren. Teatino draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

79e minuut.
Dujíček is nu in balbezit. Dujíček passt de bal zonder na te denken. Trawöger rent richting de bal. Teatino onderschept slim de pass. Teatino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Gusif United 4:0

83e minuut.
Matusik is nu in balbezit. Matusik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trawöger de bal. Teatino rent richting de bal. Teatino haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Farías zal de hoekschop nemen. Teatino krijgt zijn hoofd ertegen. Esch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Kiisa bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías probeert naar een medespeler te passen. Teatino bereikt de bal nog maar net als eerste. Teatino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Karmeliter - Gusif United 5:0

90e minuut.
Teatino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wędzyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Karmeliter 21%, Gusif United 79%.
FC Karmeliter - Gusif United 5:0